25 / 07 / 2024

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi esenyurt

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi esenyurt

İstanbul’un en hızlı gelişen ve değişimin merkezi haline gelen Esenyurt birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da merkez olmaya ve yatırımcının tercih ettiği bir ilçe olmaya devam ediyor.

Emekli promosyonlarına yeni güncelleme kapıda mı? Özel bankalara çağrı geldi! 

Milyonlarca emekli promosyonlara yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki emekli promosyonlarına yeni güncelleme yapılacak mı? İşte o son dakika açıklaması...

Emeklilere bu aya özel maaşa ek 16 bin 200 TL yatacak! Şimdi açıklandı: İşte Finansbank emekli promosyon...

Emeklilere ek gelir imkanı sunan nakit promosyon ödemelerinin hangi bankada kaç TL olduğu merakla araştırılıyor. Emeklilere bu aya özel maaşa ek 16 bin 200 TL yatacak! İşte Finansbank emekli promosyon...

İBB açıkladı! İstanbul'un orman manzaralı en güzel tesisi açıldı, fiyatları da çok ucuz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en güzel noktalarını İstanbulluların hizmetine açmaya devam ediyor. Buna göre, gerçekleştirilen ve devam edilen çalışmalar doğrultusunda İstanbul’un orman manzaralı en güzel tesisi de açılmış oldu.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

ŞOK Market çarşamba fırsatlarını açıkladı! Esse 2'li Black Granite tava 399 TL'ye, 2'li sahan set 299 TL'ye düştü!

ŞOK Market Çarşamba gününe özel satışa çıkarılacak indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Peki, ŞOK aktüel ürünler arasında neler var? İşte detaylar...

BMW’den 3 Serisi’ne özel fiyat açıklaması! 3 Serisi’ne zam geldi mi?

BMW, ekim ayı kapsamında fiyat listelerini güncellemeye devam ediyor. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, bu seride ekim ayına özel zam olmayacağını açıkladı.

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo’dan kahve tiryakilerine özel oldukça kullanışlı bir kahve makinesi haberi geldi. Sinbo, Scm-2963 filtre kahve makinesini cazip fiyatla satıla çıkardı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

English Home'dan Babalar Günü'ne özel 200 TL altı hediyeler

Babalar Günü'nün gelmesine çok az kaldı ve siz hala babanız için bir hediye seçemediniz mi? Hiç telaşlanmayın! Çünkü sizler için Babalar Günü'ne özel oldukça uygun hediye seçenekleri hazırladık. Hemen göz atın!

Watsons'ta Babalar Günü'ne özel ürünler satışta!

Watsons, Kruidvat ve Dicora markalarının zengin ürün yelpazesiyle babalar günü için harika hediyeler sunuyor. Peki, Watsons'ta Babalar Günü'ne özel satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine özel Şubat açıklaması! Şubat ayı içerisinde bakmak lazım

Ziraat Bankası tarafından müşterilerini yakından ilgilendiren Şubat ayı açıklaması yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada kampanyanın detaylarına yer verildi.

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi esenyurt Haberi

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi esenyurt

Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi’nin açılış töreni bölgede çok sayıda sağlık kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin misafirlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 


Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi Ufuk caddesinde Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın katılımıyla açılışı gerçekleşen Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi, 6 kattan oluşan yeni ve modern binası ve 60 personeliyle 7/24 saat esasında tam donanımlı olarak Esenyurt halkına hizmet verecektir. 

Yeni sağlık tesisi Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi kurban kesimi sonrasında okunan dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

“İLÇEMİZE DEĞER KATACAKTIR”


Açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu “Esenyurt’ta yeni ve modern bir sağlık tesisi kazandırdıkları için başta Özel Mediplus A Tipi Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Keşmer’e ve...