03 / 05 / 2024

özel yurt fiyatları 2016

özel yurt fiyatları 2016

Öğrenci kapmak için verdiği hizmetlere sinema salonu, havuz, Türk hamamı, fitness ve saunayı da ekleyen özel yurtlar, rekabeti "5 yıldıza" taşıyarak otellerle yarışır hale geldi.

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Mona Life Şile lansmana özel indirimli fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Mona Life Şile projesinde lansmana özel topraktan satışlar başladı. Projede lansmana özel indirimli fiyatlar sunuluyor. Peki Mona life projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Özel ders fiyatları yüzde 80 arttı!

İnternet servis platformu Armut.com; Ankara, İstanbul ve İzmir’de özel ders fiyatları değerlendirerek, fiyatların geçen yılın Eylül ayına oranla ortalama yüzde 80 arttığını bildirdi.

Otomobilde indirim ve kampanya dönemi! Hyundai, Opel, Dacia, Volkswagen... Sıfır araç alacaklara müjde! İşte fiyatlar...

Pek çok otomobil markası kredi, takas desteği ve nakit indirim gibi kampanyaları hayata geçirdi. Ekim ayına özel avantajlı fiyatlar tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

Üniversite öğrencilerine kiralardan sonra bir kötü haber daha! Ev eşyalarına yüzde 100’ün üzerinde zam geldi!

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala barınma problemini çözmek isteyen öğrenciler kiralık konut ve yurt arayışlarını hızlandırdı. Yurt fiyatlarındaki zamlar nedeniyle ortak ev kiralayan öğrencileri kiralardaki artışın yanı sıra bir de ev döşeme maliyetindeki artış da vurdu.

Yurt ücretleri cep yakıyor: En ucuz özel yurt yıllık 55 bin TL!

Üniversite kazanan öğrencilerin şehirler arası göçü başladı. Devlet yurdu çıkmayan öğrenciler kalacak yer bulma arayışına geçti. Ev veya özel yurt tercih eden öğrenciler yüksek fiyatlarla karşı karşıya kaldı. Özel yurtlar yüzde 100'ün üzerinde zamlandı.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 154,6 milyar dolara düştü!

Özel sektörün yurt dışından aldığı toplam kredi borcu, 2021 yıl sonuna göre 7,6 milyar dolar düşerek 154.6 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde yapılması gereken anapara geri ödemelerinin ise 45,2 milyar dolar olduğu belirtildi.

Anne babalar dikkat! Özel okul fiyatlarında çok konuşulacak karar! Resmen açıklandı!

Özel okullara ilişkin yönetmelikte düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda, öğrencilerin kayıt ücretleri ve zam oranlarına standart getirildi.

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Kiralık evlerde fiyat artışı tam gaz! Ortalama kiralar 9 bin TL ile 22 bin 500 TL arasında değişiyor! 

Son günlerde kiralık ev ve kiralık yurt fiyatları merakla araştırılmaya başlandı. Fiyatlardaki artışların devam edeceği belirtilirken, ortalama rakamlar resmen buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 155 milyar dolar oldu!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu Mayıs sonu itibarıyla 2022 yıl sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalarak 155,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

özel yurt fiyatları 2016 Haberi

özel yurt fiyatları 2016


Özel yurtlar, yaşadığı ilden uzakta üniversite eğitimi için başka bir kentin yolunu tutan öğrenciler sayesinde büyük bir endüstriye dönüştü. 


Öğrenci kapmak için verdiği hizmetlere sinema salonu, havuz, Türk hamamı, fitness ve saunayı da ekleyen özel yurtlar, rekabeti "5 yıldıza" taşıyarak otellerle yarışır hale geldi.


Verilen hizmetlerdeki artış fiyatlara da yansıdı, İstanbul'da bulunan özel yurtlarda konaklamanın aylık bedeli 5 bin 347 liraya kadar çıktı.  


AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre, açık öğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri hariç, Türkiye'de 2014-2015 öğretim yılı kapsamında üniversitelerde 6 milyon 737 bin 327 öğrenci eğitim görüyor.


Bu rakama bu yıl devlet üniversitelerinin lisans programlarına yerleşen 345 bin 579 aday ile ön lisans programlarına yerleşen 298 bin 649 aday ve vakıf yükseköğretim kurumlarının lisans programlarına...