03 / 05 / 2024

Özlem Karaca mobilya

Özlem Karaca mobilya

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Nayla Mobilya İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nayla Mobilya İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Paliç tarafından kuruldu.

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Klas Yapı İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Karaca, Nail Karacan, Hakan Karacan ve Ercan Karacan ortaklığında kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Özlem Yüksel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orsaş Karaca Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Orsaş Karaca Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Savaş Hoşgör Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Özlem Karaca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

LGN İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LGN İnşaat Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Kerem Karaca, Alper Loğoğlu ortaklığında kuruldu.

Adobey İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adobey İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Caştur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Karadeniz Caddesi'nde kuruldu.

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Restorasyon İnşaat Mobilya ve Turizm Limited Şirketi, Garip Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Bülbül Mahallesi, Karaca Sokak'ta kuruldu.

Çilek Mobilya, 2014 yılında 15 milyon lira yatırım yapacak!

Çilek Mobilya, 2014 yılında 15 milyon lira yatırım yaparak, 50 yeni mağaza açmayı planlıyor. Çilek Mobilya açıklamasına göre, şirket, 2014 yılında çıkaracağı yeni tasarımları ve yatırımları ile daha çok çocuğa ulaşmayı hedefliyor...

Doğtaş mobilya pazarında ikinci oldu!

Doğtaş Mobilya Kelebek Mobilya'yı da bünyesine katarak iki markanın ortak olarak ortaya çıkaracağı ürünlerle pazardaki yerini genişletiyor

Doğrucan Mobilya, 3. outlet mağazasını çiğli'de hizmete açtı!

 'Uygun fiyata, yüksek kalite' sloganıyla 20 yıldan bu yana İzmir'de faaliyet gösteren Doğrucan Mobilya, Yeşilova ve Kısıkköy'den sonra 3'üncü outlet mağazasını çiğli'de hizmete soktu

TT Arena'nın ofis mobilyaları Tuna Mobilya'dan!

Türk Telekom Arena'nın ofis mobilyaları, ünlü mimarlar Hasan Mingü, Sibel Dalokay Bozer ve Belgin Koz tarafından yapılan Tuna Mobilya'dan seçildi

Özlem Karaca mobilya Haberi

Özlem Karaca mobilya

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi. 40 yaşındaki Karaca, KOSGEB’den aldığı destekle mobilya fabrikası kurup, 7 ülkeye ihracata başladı. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre bir yılda 80 işçiye ekmek kapısı açan fabrika sahibi Karaca, yine destekle aldığı CNC makinesiyle birlikte cirosunu artırdı.

Bir fabrika binası kiralayan Karaca, iş hayatına kumaş dikimiyle başladı. Kumaş atölyesini oluşturan Karaca, ardından mobilya üretimine başladı. KOSGEB'in 150 bin lira değerindeki yerli ve milli CNC makinesi projesine başvurdu.

’BEN ÜRETTİM SİZ DE ÜRETİN’

Karaca diğer kadınların da üretim yapması gerektiğini belirtti ve şunları söyledi: "KOSGEB'den yerli ve milli CNC makinesi projesine başvurduk. Projemiz onaylandı. 

Makinemiz üretim alanımıza geldi. Yeni gelen makinemiz sayesinde istihdamımız arttı. Kalite...