05 / 05 / 2024

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi nerede

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi nerede

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Hemtaş İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut İpek ve Orhan İpek ortaklığında kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Esra İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Hammo, Kholoud Mohamed, Mohamed Solıman ve Mohammad Mahmou ortaklığında kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi nerede Haberi

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi nerede

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü kurtarma çekme taşımacılık yapmak ve ihalelere girmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres; LEVENT MAHALLESİ LALE SK. NO:19/2...