29 / 04 / 2024

Özyurt A.Ş.

Özyurt A.Ş.

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilecek City Center projesinin lansmanı 21 Mayıs tarihinde yapılacak...

Özyurt A.Ş., İnşaat Mühendisi; Sem Mimarlık, Mimar arıyor!

Özyurt A.Ş., İnşaat Mühendisi ve Bilgi İşlem Müdürü; Sem Mimarlık, Mimar ve İç Mimar; Sanset İkoor İnşaat, İnşaat ve Mimarlar arıyor. İşte inşaat sektöründe haftanın kariyer ve iş fırsatları...

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

Güven Özyurt kimdir? Ford Otosan’da hangi alanlarda çalıştı?

Güven Özyurt nereden mezun oldu? Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Güven Özyurt’un biyografisi...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Tamer Özyurt: İnşaat sektörü, betondan vazgeçerek çeliğe yönelmelidir!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt yaptığı açıklamada, “İnşaat sektörü, artık betonarmeden  çeliğe doğru dönüşüm gerçekleştirmeli” dedi.

Kredili konut satışında 2 ayda 2019'un ilk yarısı aşıldı!

TÜİK Şubat ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, verilere ilişkin olarak, kredili satışlardaki artışın yaklaşık yüzde 400'e ulaştığını belirtti...

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Özyurt tarafından kuruldu.

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Tamer Özyurt: Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt sektörle ilgili açıklamalar yaptı. Özyurt; "Konut alıcıları 0 faiz oranını yemiyor" dedi

KDV'nin kaldırılmasıyla yabancının önü açılacak!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt: "KDV'nin kaldırılmasıyla yabancının önü açılacak. Geçtiğimiz yıl 18 bin konut satın alan yabancının, bu yıl çok daha fazla alış yapmasını bekliyoruz." dedi.

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Özyurtlar İnşaat 2017'de 2 yeni projesini satışa çıkaracak!

Yeni yılda iki yeni projeyi satışa çıkaracaklarını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Yeni proje açmaktan ziyade, mevcut projeyi teslim etmekten büyük bir gurur duyuyoruz. " dedi.

Özyurt A.Ş. Haberi

Özyurt A.Ş.

Özyurt A.Ş. imzasıyla inşa edilecek City Center projesi, 170 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Türkiye'de ve dünyada ilk kez kamu binaları, konut, ofis ve alışveriş alanlarının bir arada yer alacağı City Center projesinin lansmanı, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu'nun da katılımıyla 21 Mayıs Salı günü...