05 / 05 / 2024

Özyurtlar 3 projesini teslim edecek

Özyurtlar 3 projesini teslim edecek

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, mevcut projelerini tamamlayıp sahiplerine teslim etmeyi planlıyor.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

Polat Holding Macaristan projesini 3 Ekim'de tanıtacak!

Polat Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk yurt dışı projesini Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da hayata geçiriyor. Projenin lansmanı 3 Ekim'de yapılacak...

Özyurtlar Holding, 3 bin 628 dairenin teslimini yapacak!

ugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, 2018 yılında 3 bin 628 dairenin teslimini yapacak

3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebi TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İstanbul 3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebini sordu..

Mayra Yapı 3. projesini 25 Nisan'da tanıtacak!

Mayra Yapı bu yıl hayata geçireceği 3. projesinin tanıtımını yapacak. Toplantı 25 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Jennifer Miel: Tüm dünya 3. havalimanı projesini bekliyor!

ABD Türk İş Konseyi Başkanı Jennifer Miel, İstanbul’da inşa edilen 3. havalimanı projesini değerlendirdi. Jennifer Miel, projenin tüm dünyada yankı uyandırdığını ve heyecanla beklendiğini söyledi.

Bakanlık, Emlak Konut'un 3 projesini açık artırmayla satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,Bahçekent Emlak Konut, Körfezkent 3 Emlak konutları ve Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki toplam 1.145 adet daireyi açık artırmaya satıyor. Hemen teslim ve oturuma hazır dairelerin ihalesine katılım bedeli 5 bin TL'den başlıyor.

Neo Bolluca 3 satışta!

Neo Yapı, şimdi Neo Bolluca projelerinin devamı olan, 4 blok ve 84 daireden oluşan havalimanı girişine otoban bağlantısı olan ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde ki Neo Bolluca 3 projesini satışa sundu.

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

İsrail'den Türkiye’nin Gazze’deki projelerine onay!

İsrail, Türkiye’nin Gazze’ye yönelik 3 projesini onaylarken, Gazze’ye doğalgaz boru hattı bağlanmasını da içeren teklif için de prensip kararı aldı.

Ofton İnşaat bu yıl 3 projesini satışa çıkaracak!

Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu; Bodrum'da ise Elysium Miramar projelerinde deniz manzarası sunan Ofton İnşaat, bu yıl içinde deniz manzarası sunan üç projeyi daha satışa çıkaracak.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2016'da 24 projesini sergileyecek!

Sektörün önemli aktörlerinden Esas Gayrimenkul, Cannes'da düzenlenecek MIPIM 2016'da Türkiye'den 8, İngiltere'den 13 ve ABD'den 3 projesini yabancı yatırımcının ilgisine sunacak.

Özyurtlar 3 projesini teslim edecek Haberi

Özyurtlar 3 projesini teslim edecek

Bu yılsonuna kadar Nşehir II. Etap, NCadde Business ve N5Suites projelerinin inşatını bitireceklerini ve sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Sonbaharda yeni projelerimizin satışına başlayacağız. Bugüne kadar toplam 15 bin konutluk 18 proje yaptık. Bu projelerimizde 40 bin kişi oturuyor. Sonbaharda yeni projelerle konut alıcısının karşısına çıkacağız"...