17 / 05 / 2024

Palacio Belmonte Lizbon Portekiz

Palacio Belmonte Lizbon Portekiz

Palacio Belmonte, Lizbon’un en eski sarayı.1449’da inşa edilmiş. 1755’teki şehri yerle bir eden ve 90 bin kişinin hayatına mal olan Lizbon Depremi’nden dahi sağ çıkmış. Beş asır boyunca da Belmonte ailesinde kalmış

Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Aşiyan Evleri, Lizbon İnşaat imzasıyla Ankara Törekent'te yükseliyor. Aşiyan Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Aşiyan Evleri ne kadar? Ankara Aşiyan Evleri kaç lira? İşte Aşiyan Evleri ile ilgili detaylar...

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

331 Türk, Portekiz’den ev alarak Golden Visa’dan yararlandı!

Yurtdışında gayrimenkul yatırımının en doğru adresi olan GRED, dünya devi Knight Frank’in Türkiye resmi iş ortağı olarak yönünü Portekiz Lizbon’a cevirdi. 

Portekiz’de yatırımın yanında yaşam alternatifiniz olsun!

Başkenti Lizbon’un İstanbul’a olan benzerliğiyle dikkat çeken Portekiz, Türkler’in yanı sıra tüm dünyanın radarında… 

Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? 

Portekiz ve başkent Lizbon farklı coğrafyalara doğru kayan yatırımcıların radarında. Peki, Portekiz’in son yıllarda artan popülaritesi ve global yatırımcıları çekmesinin asil sebebi ne? Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Portekiz'den ev almanın avantajları neler?

Portekiz ve ülkenin başkenti Lizbon, kültürlerine yakın bir bölgede yaşamak veya yatırım yapmak isteyen Türk vatandaşlar için de bir cazibe merkezi oldu.

Portekiz, Türk yatırımcıların radarında!

Portekiz ve ülkenin başkenti Lizbon, kültürlerine yakın bir bölgede yaşamak veya yatırım yapmak isteyen Türkler için de bir cazibe merkezi oldu.

Portekiz'den neden ev almalı?

Kültür yapısı, şehir manzaraları, hatta insanları ile ‘İstanbul’un ikizi’ olarak adlandırılan Lizbon, Türk yatırımcıların da dikkatini çekiyor. Peki Portekiz'den neden ev almalı?

Türkler yurt dışından 20 milyar dolarlık konut aldı!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

Madonna Lizbon'dan 9 milyon dolara ev aldı!

Dünya starı Madonna, 11 yaşındaki oğlu David Banda için Portekiz'in başkenti Lizbon'dan 9 milyon Dolara ev aldı.

Madonna oğlu için Lizbon’dan 22.5 milyon liraya ev aldı!

Dünyaca ünlü ABD'li popçu Madonna manevi evladı David Banda için Lizbon’da 5 milyon sterline (22,5 milyon lira) ev aldı. Madonna, oğlunun futbol yeteneğinin gelişmesi için elinden geleni yapıyor.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a 40 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Portekiz'in başkenti Lizbon'a iki yılda 40 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Palacio Belmonte Lizbon Portekiz Haberi

Palacio Belmonte Lizbon Portekiz

Lizbon’un Saraylısı: Palacio Belmonte - Portekiz

Ta ki son sakinleri olan iki yaşlı kadın, yaşadıkları kulede gözlerini yumana dek... Bu “milli anıt” modern yüzüne ise kendini mimari sanata adamış Fransız finansör Frederic Coustols’un 33 milyon dolarlık restorasyon “motivasyonuyla” kazanmış. Coustols muadil çevrelerde şaşkınlık uyandıran ve delilik nidalarıyla tanımlanan bu hamlesinin nedenini; “15 yıl boyunca dünyayı dolaştım. Belmonte bu yıllar boyunca bulamadığım lüksü simgeliyor: Huzur ve güzelliği...” şeklinde açıklıyor. Otelin yalnızca 11 süiti var. Lâkin Akdeniz’in tüm sıcağına ve fiyatları 400 ila bin 600 dolar arasında değişen oda fiyatlarına rağmen kliması yok! Zira Cosutols 33 milyonluk restorasyonuna özel bir ekolojik deney de eklemiş.

Otelin havalandırması geleneksel seramik tabakalarının enerji tasarrufu yapan bir su ısıtma sistemine entegre edilerek sağlanmış. Hava duvarlar arasındaki özel bir pasajdan sirküle oluyor. Ve elbette gün ışığı kelimenin...