14 / 05 / 2024

panel radyatörler

panel radyatörler

Panel radyatörler, mimari tasarıma ve dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.

İnşaat sektörü, konkordato ilan eden sektörler arasında zirvede! 

İnşaat sektöründe iflaslar peş peşe açıklanırken, konkordato ilan eden firmaların sayısı da sektörler arasında zirveye yerleşti. İşte ayrıntılar...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Güler Atalay tarafından kuruldu.

Finansal terim indikatör ne demek? İndikatörler ne işe yarar?

Dolar, kripto, altın ve borsa yatırımcıları tarafından takip edilen konulardan biri olan indikatör, finansal bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Yatırımcılara al sat işlemlerinde sinyal gösteren indikatörler, önemli yol göstericilerdir. İşte indikatörler hakkında detaylı bilgiler haberimizde…

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Panel Van'da nisan ayına özel 43 bin TL'lik indirim geldi. Panel Van'daki indirimde son günler olduğu duyuruldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Crafter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! Tamı tamına 47 bin TL’lik indirim geldi!

Volkswagen Crafter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Crafter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Volkswagen Transporter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Transporter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Yağlı radyatör fiyatları ne kadar, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Yağlı radyatörler bulunduğu ortamı, nem seviyesini düşürüp havayı kurutmadan rahatça ısıtır. Peki, en çok satan yağlı radyatör marka ve modelleri hangileri? Kumtel radyatör ısıtıcı kaç TL? Yağlı petekler ne kadar? İşte yağlı radyatör markaları ve fiyatları..

panel radyatörler Haberi

panel radyatörler

Termo Teknik dekoratif panel radyatörleri yüksek ısıl verimleri, çeşitlilikleri, tasarımları ve 10 yıllık garantileri ile dikkat çekiyor.


Panel radyatörler, mimari tasarıma ve  dekorasyona en zor uyum gösteren sabit parçalar olarak biliniyor. Genellikle tek bir renk ve tipte üretilmeleri, yerlerinin değiştirilememesi, eşyalarla uyum şansının olmaması gibi nedenlerle panel radyatörler evlerin estetikten uzak bir objesi olarak görülüyor. Oysa farklı panel radyatör tercihi ile mekanlara derinlik ve bütünlük katmak, tasarımda zevkli bir dokunuş yakalamak mümkün.


Dünyanın en büyük panel radyatör üreticisi olmaya hazırlanan Termo Teknik’in Çorlu’da 100.000 metrekare üzerine kurulu modern tesislerinde üretilen panel radyatörler verimlilikleri, sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile  dikkat çekiyor. Termo Teknik’in  dekoratif panel radyatör serisi, kendilerine has modern ve şık tasarımları ve farklı ebat seçenekleriyle 6.000’in üzerinde...