08 / 05 / 2024

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat iletişim

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat iletişim

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abd Kader Abd Alrahman tarafından kuruldu. 

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Orkur Tekstil Otomotiv İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ayvar tarafından açıldı.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Postacılar Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Tekstil İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Postacı tarafından açıldı.

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abraj İstanbul Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakır Görgün ve Songül Görgün ortaklığında kuruldu.

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Alzebi tarafından kuruldu.

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

El Bereke Mevsim Turizm İnşaat Tekstil Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kuteybe Dervişoğlu tarafından açıldı. 

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 1 milyon Tl sermaye bedeli ile Sadettin Çiçek tarafından açıldı. 

Ok İstanbul İnşaat ve Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok İstanbul İnşaat ve Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Sekreter tarafından kuruldu. 

AND Pastel’de Ekinoks sürprizi: Fiyatlar eşitleniyor!

AND Gayrimenkul imzası ile İstanbul Kartal’da hayata geçirilen AND Pastel’de ekinoks kampanyasını hayata geçiriyor. Kapsamında 23-30 Eylül 2019 tarihleri arasında tüm daire tiplerinde fiyatlar da eşitleniyor...

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat iletişim Haberi

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat iletişim

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abd Kader Abd Alrahman tarafından kuruldu. 

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Pastel İstanbul Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tevfikbey Mh.Vahit Efendi...