07 / 05 / 2024

Patricia Urquiola ankastre serisi

Patricia Urquiola ankastre serisi

Patricia Urquiola evin kalbi olan mutfaklar için tasarlama fikrini ilk duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Türkiye, Doğu ve Batı arasında bir köprü vazifesi görüyor. Özellikle İstanbul’un her bir köşesi şaşırtıcı boyutlarda ilham verici" dedi

Leisure Patricia Urquiola Serisi, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de tüketicilerle buluşacak!

Tüm dünyada yarattığı trendler ve sıra dışı tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola, mutfaklar için yeni bir bakış açısıyla çok özel bir seri tasarladı. Leisure Patricia Urquiola Serisi, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de tüketicilerle buluşacak.

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

Kumtel B66-SF2 Fırın Cam Ankastre Turbo Fanlı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Kumtel turbo fanlı siyah ankastre fırın sahip olduğu geniş iç haznesi ve 4 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaktaki işlerinizi pratik ve kolay hele getirir.Peki 4 farklı pişirme fonksiyonu nedir? 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Siemens Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ya da evini yenileyecekler için Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocaklarıyla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Gelişmiş teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli ortam oluşuyor.

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Siemens iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı avantajlı fiyatlarıyla satışta! Özellikleri neler? 16 Şubat 2023...

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri Siemens iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki Siemens iQ500 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Siemens elektrikli ankastre ocak en uygun fiyata nerde satılıyor? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler listesinde yer alan elektrikli ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Dokunmatik kontrol paneline sahip olan cihaz otomatik kapanma modu il dikkatleri üzerine çekiyor.

Patricia Urquiola ankastre serisi Haberi

Patricia Urquiola ankastre serisi


Tüm dünyada yarattığı trendler ve sıra dışı tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola, mutfaklar için yeni bir bakış açısıyla çok özel bir seri tasarladı.


Leisure Patricia Urquiola Serisi, Nisan ayı itibarıyla Türkiye’de tüketicilerle buluşacak. İstanbul’da Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen lansman etkinlikleri kapsamında Patricia Urquiola, bir konferans da verdi. Urquiola, evin kalbi olan mutfaklar için tasarlama fikrini ilk duyduğunda çok heyecanlandığını belirterek, “Türkiye, Doğu ve Batı arasında bir köprü vazifesi görüyor ve bu özelliği onu farklı kılıyor. Özellikle İstanbul’un her bir köşesi şaşırtıcı boyutlarda ilham verici” dedi. Koç Holding Dayanıklı Tüketim grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Arçelik’in ayrıcalıklı konumunun ve başarılarının arkasında, Ar-Ge, inovasyon, kalite, tasarım ve markanın temel faktörler olarak yer aldığını belirtti. Levent Çakıroğlu; mutfakların sadece yemeklerin hazırlandığı...