04 / 05 / 2024

pembe köşkün yanındaki koy satılığa mı çıkarıldı

pembe köşkün yanındaki koy satılığa mı çıkarıldı

Marmaris'te 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal tarafından yaptırılan ve renginden ötürü 'Pembe Köşk' diye anılan Devlet Konukevi'nin yanındaki koy, sahibi tarafından 2,5 milyon euro bedelle satışa çıkarıldı.

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile komşusu arasında yaşanan sıkınıtıda kiracı evden çıkartılır mı?

Kiracı ve ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan sorunların yanı sıra, kiracıların komşuları ile olan sıkıntıları da evden çıkarılmaya yol açabileceği kaydedildi. Buna göre ev sahiplerinin yasal hakları ve çıkarılma sürecinin nasıl işlediği önemli bir detay. İşte haberin ayrıntıları...

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kira artışlarındaki yüzde 25 sınırı mahkemelerin yükünü artırdı!

İLKE Vakfı tarafından Hukuk İzleme Raporu’nu yayımlandı. Raporda ekonomik belirsizliklerin yargı süreçlerindeki tezahürü ele alınırken, kira artışlarındaki yüzde 25 sınırının mahkemelerinin yükünü artırdığı belirtildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

Kış gelmeden kışlıklarınızı hazır edin! kışlık giyimde tedarik sıkıntısı! işte kışlık giyim fiyatlarındaki değişim

Kışın gelmesine çok az bir zaman kala kışlık ürünler raflardaki yerini almaya başladı. Bunun yanında artan fiyatlarda bazı tedarik sorunlarını ortaya çıkardı. İşte detaylar!

pembe köşkün yanındaki koy satılığa mı çıkarıldı Haberi

pembe köşkün yanındaki koy satılığa mı çıkarıldı


Marmaris Karacasöğüt Köyü'ndeki Okluk Koyu kıyısında, Konuk Evi'ne 500 metre mesafede bulunan, üç tarafı kızılçam ormanlarıyla, bir tarafı da Gökova Körfezi'nin turkuaz rengi deniziyle çevrili 12 dönümlük arazi satılığa çıktı. Arazinin sahibi 77 yaşındaki Muzaffer Özdöker, "Arsa üzerinde iki konteyner ve yüzlerce gül ağacı var. Ancak imar izni olmadığı için küçük de olsa bir ev yapamadım. Burası cennetten bir köşe. Doğaya zarar vermeden, ufak da olsa yapılacak küçük bir tesis yada yapı buranın değerini, kat ve kat artıracaktır. Sayın Turgut Özal'm Konuk Evi'yle arazimin arasında bulunan restorana gittiğinde, 'Burası kimin çok güzelmiş' dediğini ilettiler bana. Böylesine çok sevdiğim ve beğenilen yeri satmak istemezdim ama ben değerlendiremiyorum. Umarım satın alacaklar Özal'ın bir zamanlar yüzdüğü bu koyu değerlendirir" şeklinde konuştu. .


Satışa...