29 / 04 / 2024

penta

penta

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

32 liradan 778 liraya çıkan hissede vurgun iddiası

Borsada geçtiğimiz haftalarda yaşanan manipülasyon tartışmalarının ardından şimdi de Penta Teknoloji hisselerinde de vurgun yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Halka arzın ardından hisse senedi 32 liradan 778 liraya çıkmıştı.

Borsanın en çok kazandıranı yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor

Borsa İstanbul’un en çok kazandıran hisselerinden Penta Teknoloji Ürünleri yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor. Penta’nın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından da onaylandı.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Buılds Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Hallak ve Osman Emin Cenik ortaklığında kuruldu. 

TMSF Penta Grup'un Sultanbeyli'deki 5 dairesini satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Sultanbeyli'deki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Penta Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penta Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remziye Abukan tarafından kuruldu.

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

penta Haberi

penta


Suya keyif veren tasarımlar denilince akla ilk gelen Türkiye’nin en önemli markası Penta Banyo, 23-26 Kasımda Dubai’de gerçekleştirilecek The Big 5 Dubai International Convertion & Exhibition için hazırlıklarını tamamladı. İsa Baş konuyu “Fuarda sergilenecek ürünlerimizle hem Ortadoğu hem de Avrupa yapı sektörüne yeni bir vizyon getireceğiz.” şeklinde aktardı.


Penta Banyo’nun fuarda sergileyeceği ürünler arasında teknolojik fotoselli evyeler ve lavabo bataryaları olacak. Evyelerin özelliği ise, akıllı dokunmatik teknolojisi sayesinde musluğun tepe noktasına yapılacak ufak bir dokunuşla açılıp kapatılabiliyor olması. Bu sayede mutfaklardan ameliyathanelere kadar pek çok noktada insan yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra daha hijyenik ortamlar da yaratılmış oluyor. Ayrıca, akıllı dokunmatik teknolojisi sayesinde önemli miktarda su tasarrufu yapmak da mümkün…


Banyolarınızda özgürlük hissi veren tasarımlarıyla “Fly”; güçlü duruşu ve ergonomik yapısıyla beyaz...