14 / 05 / 2024

Pergamon Köşkleri teslim tarihi

Pergamon Köşkleri teslim tarihi

Arena İnşaat imzalı Avcılar Pergamon Köşkleri projesinde resmi daire satışları devam ediyor. İşte, Avcılar Pergamon Köşkleri fiyatları...

Pergamon Köşkleri teslim tarihi!

Pergamon Köşkleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Ispartakule'de yer alan Pergamon Köşkleri'nde fiyatlar 235 bin dolardan başlıyor...

Depremzedelere müjde! Kilis'te 645 deprem konutu aralık sonunda teslim edilecek

Kilis'te depremzedeler için yapılan 645 konutun aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Vali Tahir Şahin, "2024 senesinde de depremzede hemşehrilerimizin hepsini konutlarına kavuşturmayı istiyoruz." diye konuştu.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Malatya Gelinciktepe'deki 726 kalıcı konut Aralık'ta teslim edilecek!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya ilinin Gelinciktepe bölgesinde inşaat çalışmaları devam eden konutların 726 tanesi Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek.

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek!

Mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara,  makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getiren Aktim Ticaret ve İş Merkezi Aralık'ta teslim edilecek...

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri teslim tarihi!

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

Biva Tower 2019 Aralık'ta teslim edilecek!

Biva Mimarlık’ın yeni projesi Biva Tower, 151 metre yüksekliğiyle ‘Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası’ olma özelliğini taşıyor. 

Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi!

Folkart Boyalık Evleri İzmir Boyalık Mevkii'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Folkart Boyalık Evleri teslim tarihi ne zaman?

Avenue İstanbul Büyükçekmece teslim bilgisi!

Avenue İstanbul Evleri'nde fiyatlar 443 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul Büyükçekmece teslim tarihi ne zaman?

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi!

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi 2018'in son çeyreği olarak belirtiliyor. Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Mina Towers Kadıköy teslim tarihi!

Toplam 1.500 konut ve 95 ticari üniteden oluşan Mina Towers Kadıköy teslim tarihi Aralık 2018 olarak belirtiliyor. Projede konut fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı teslim bilgisi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Nidapark Küçükyalı projesinde vade farksız 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Pergamon Köşkleri teslim tarihi Haberi

Pergamon Köşkleri teslim tarihi

Arena İnşaat imzasıyla İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Pergamon Köşkleri projesi toplamda 60 konut, 160 ofis ve 100 ticari birimden meydana geliyor. 


Pergamon Köşkleri Avcılar projesinde yer alan satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 4+1 bahçe ve 4+1 çatı dubleksleri yer alıyor. 


Avcılar Pergamon Köşkleri fiyatları!

Avcılar Pergamon Köşkleri fiyatları 2+1'lerde 235 bin dolardan, 4+1 çatı dublekslerde 550 bin dolar, 4+1 bahçe dublekslerde 725 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin hazırlandığı Avcılar Pergamon Köşkleri projesindeki daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 


Pergamon Köşkleri iletişim:

Web adresi: www.pergamonkoskleri.com

Telefon: 0212 669 17 62

Öznur YASLI /...