03 / 05 / 2024

Peter Groffman

Peter Groffman

Milliyet Gazetesi Dış Haberler Servisi'nin haberine göre; İngiliz yayın kurumu BBC tarafından yayımlanan yazıda, gelecekte parkların kent yaşamında büyük önemi olacağı, parklarda gıda ve enerji de üretilebileceği yazıyor...

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paladin İnternational İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Peter Norman Dörl tarafından kuruldu.

Avrupa Merkez Bankası duyurdu! Küresel piyasaları sarsan açıklama!

Avrupa Merkez Bankası’ndan gelecek iyi haberleri dört gözle bekleyen piyasalara bugün de tam tersi bir açıklama geldi. Avrupa Merkez Bankası Üyesi ve Slovakya Merkez Bankası Başkanı Peter Kazimir, piyasaların beklediğinin tam aksine açıklamalar yaptı.

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Dolar en kötü yılını yaşayacak

ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff, enflasyon probleminin daha kötüye gideceği uyarısında bulundu ve 2023`ün ABD doları için "en kötü yıllardan biri" olacağını öngördü.

Ünlü ekonomistten dolar için buz kestiren tahmin! Dolar 2023'te ne olacak? Görenin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Dolar kuru ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff dolar ile ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. İşte ayrıntılar...

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, Bitcoin'in dibi göreceğini duyurdu. Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa herkes batar!

Tahminleri bir bir tutan ünlü analist uyardı! Bitcoin'in sonu yazıldı, çöküş çok yakın!

Bitcoin ve altcoin piyasasına yönelik tahminlerinin bir bir tutması ile tanınan trader Peter Brandt, yeni tahminlerini aktardı.Brandt, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin için sıradakileri açıkladı! İşte detaylar...

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darıdo Seyahat Ve Otel İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Peter Darıdo tarafından kuruldu.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Natalie Portman Avustralya'ya taşınıyor!

Oyuncu Natalie Portman, eşi Benjamin Mille Avustralya'ya taşınma kararı aldı. Çift evin dekorasyonu için mimar Peter Stutchbury ile görüşüyor.

Blockone kripto para borsası kuruyor!

Blok zincir platformu şeklinde hizmet veren ve uzun süredir aralarında dijital ödeme sistemi Paypal'ın kurucusu Peter Thiel, Alan Howard ve Lois Bacon'un da yer aldığı milyarder yatırımcıların destek verdiği Block.one kripto para borsası kurma kararı verdi.

Mirastan pay almaması için çocuğunu kısırlaştırdı!

ABD’li mucit Peter Cooper, vasiyetinde kızının çocuğu olmaması durumunda tüm mirasının eşine bırakılmasını istemişti. Mirasın kendine kalmasını isteyen anne Maryon kızının pay almaması için kızını kısırlaştırdı. 

Peter Groffman Haberi

Peter Groffman

Geleceğin kentlerinde gitgide daha fazla önem arz edecek olan parkların sadece yeşil alan olarak hizmet vermeyeceği ve işlevlerinin artacağı tahmin ediliyor.

İngiliz yayın kurumu BBC tarafından yayımlanan yazıda, uzmanların 2050 yılında parkların nasıl olacağı tahminlerine yer verildi. Makalede, Peter Groffman gibi ekolojistlerin, gelecekte parkların kentin havasını daha fazla temizleme, gıda ve enerji üretimi gibi özelliklerinin olacağını tahmin ettikleri belirtiliyor. Bu yeni özellikler her kentin ihtiyaçlarına göre farklılık gösterecek ve hiç bir park aynı olmayacak.


Milliyet Gazetesi Dış...