29 / 04 / 2024

Pink ve eşi Carey Hart

Pink ve eşi Carey Hart

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! Eşi vefat edenlere para desteği verilecek! Şartları karşılayan hemen alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi vefat eden kadınlara maddi destek veriyor. Peki bu destekten kimler yararlanıyor? Eşi vefat etmiş kadına kaç TL ödeme yapılıyor? İşte detaylar...

Eşi vefat eden kadınlara Aile Bakanlığından maddi destek! Hemen almak için başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi vefat etmiş kadınlara maddi destek sağlıyor. Peki bu yardımdan kimler faydalanacak? Eşi vefat etmiş kadına ne kadar ödeme yapılacak?

Hibe olarak üreticiye verilen yağlık ayçiçeği tohumları toprağa ekildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürürlüğe giren, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında Yozgatlı çiftçiler 19 bin 660 kilogram ağırlığında yağlık ayçiçeği tohumuna kavuştu. Tohumlar toprak ile buluşmaya başladı. 

Çiftçiler ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı! Ayçiçeği fiyatları ne kadar? Borsalarda yağlık ayçiçek kaç TL? 

Sağanaklar sebebiyle çamur olan tarlalara bir süre giremeyen çiftçiler, yağışların azalması ve sıcaklıkların yükselmesiyle ayçiçeği ekimlerine yeniden başladı. Peki ayçiçeği fiyatları hangi borsada bugün kaç TL oldu?  

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

'Evim Yuvan Olsun' kampanyasında konutlar ve eşyalar Türkiye Sigorta güvencesinde olacak!

Türkiye Sigorta, depremden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak için başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyası kapsamında evini afetzedelere açan konut sahiplerine bina ve eşya sigortasıyla güvence sunacak.

Kahramanmaraş depremleri 11 şiddetinde hasara neden oldu! Eşi benzeri olmayan bir yıkım! 

DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kahramanmaraş depremlerinin şiddeti ile ilgili konuştu. İşte "Eşi benzeri olmayan bir yıkım" diyen Sözbilir'in o açıklamaları...

Vatandaşın gıda fiyatlarına neden yetişemediği ortaya çıktı! İşte acı gerçeği ortaya koyan o rapor!

Türkiye’de hemen her gün aşırı şekilde artan gıda fiyatları ve bu alanda yaşanan enflasyon çok çarpıcı bir raporla tescillendi. Vatandaşın artık cebini değil, canını yakan gıda fiyatları ile ilgili Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor akıl almaz bir gerçeği de gözler önüne serdi.

Hurda paslanmaz fiyatları uçtu! Tavan fiyatı kritik eşiğe dayandı! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda paslanmaz fiyatları uçtu. Tavan fiyatı kritik eşiğe dayanana paslanmaz fiyatları dikkat çekiyor. Ayrıca hurda kurşun ve akü fiyatları da açıklandı. İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Eşi vefat eden kadınlara konut desteğinde son dakika! Başvuru şartları ve detayları açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteğinin şartları belli oldu. 300 bin lira destek sağlanacak proje ile bilgileri Bakan Derya Yanık açıkladı. İşte eşi vefat eden kadınlara sağlanacak olan konut desteği ile ilgili detaylar...

Pink ve eşi Carey Hart Haberi

Pink ve eşi Carey Hart

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.



Pink ve Hart, altı yatak odası, altı banyosu, yüzme havuzu ve muhteşem bir manzarası olan evleri için 12.9 milyon dolar istiyor.



Çift, bu evi ilk olarak geçen yıl 13 milyon 900 bin dolara elden çıkarmak istemişti. Ancak aradan geçen zaman içinde alıcı çıkmadı. Bunun üzerine Pink ve Hart, aynı evi 1 milyon dolar indirimle satışa sunmaya karar verdi.



Ünlü çiftin satmaya karar verdiği ev, 2005 yılında inşa edildi. Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.



Pink ve Carey Hart, 2006 yılında evlendi. İki yıl sonra boşanan çift, 2010 yılında yeniden...