28 / 04 / 2024

piyalepaşa arsa satışı

piyalepaşa arsa satışı

Polat Holding, Piyalepaşa Bulvarı'nda arazi toplamaya devam ediyor. İki yıl öncesine kadar bölgede 11 dönüm arazisi bulunan Holding, bu miktarı bugün 45 dönüme kadar çıkardı. Bir ay önce ise aynı bölgeden 30 dönüm büyüklüğünde bir arazi daha satın alan Po

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Buca'da 34 arsa satışa çıkarıldı! 

İzmir'in Buca ilçesinde konut imarlı olan mülkiyeti belediyeye ait 34 arsa satışa çıkarıldı. 

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Gürsel Tekin'den arsa satışı açıklaması!

TOKİ’nin arsa satışı için yeni müzayede açmasına tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, satışları, “Neredeyse hiç deprem toplanma alanı olmamasına rağmen halen arsaların satılması İstanbul’a karşı büyük bir sorumsuzluktur” diyerek değerlendirdi. 

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri daire satış fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel imkanı sunuluyor...

piyalepaşa arsa satışı Haberi

piyalepaşa arsa satışı

 
İstanbul'un en eski semtlerinden Beyoğlu, yatırımcıları mıknatıs gibi çekiyor. Bölgede en büyük hareketlilik Kasımpaşa, özellikle de Piyalepaşa Bulvarı'nda yaşanıyor.  Piyalepaşa, birçok yerli ve yabancı gayrimenkul şirketinin gözdesi haline geldi.


Piyalepaşa'daki rant potansiyelini öngörüp burada arsa toplayan şirketlerin başında ise Polat Holding geliyor. Bu bölgede iki yıl öncesine kadar 11 dönüm arsası bulunan Polat Holding, bu miktarı iki yıl içinde 45 dönüme kadar çıkardı. Holding, aynı bölgede yaklaşık bir ay önce sessiz sedasız bir operasyonla 30 dönüm büyüklüğünde bir arazi daha satın aldı. Burada hemen şunu belirtelim, Holding'in parsel parsel maliklerden satın aldığı bu arazi üzerinde işgalci gecekondular yer alıyor. Holding, şu sıralar bu işgalci gecekondu sahiplerinin her biriyle burayı boşaltma yönünde...