30 / 04 / 2024

planlama sorumlusu iş ilanları

planlama sorumlusu iş ilanları

Avrupa Konutları bünyesinde çalışmak üzere planlama sorumlusu arıyor. Aranılan özellikler şu şekilde; Üniversiteden İnşaat Fakültesi veya Mimarlık Fakültesi mezunu, 6- 7 yıl şantiye tecrübesi olan...

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

Bakan Işıkhan'dan flaş asgari ücret açıklaması! 9 gün sonra asgari ücrette dananın kuyruğu kopacak! İşte o planlama...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Şehir Plancıları Odası'ndan şehirler için kamusal ve nitelikli planlama çağrısı! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir'de yaşanan taşkınlardan sonra önemli bir açıklamada bulundu ve kamusal ve nitelikli planlama çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 'Kentsel dönüşüm afet odaklı yapılsın' çağrısı! 

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Marmara Depremi’nin 24. yıldönümü için yaptığı açıklamasında kentsel dönüşüme işaret ederek, yapılaşmada ‘doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim’ hususlarına dikkat çekti. 

Stresli bir süreçten keyifli taşınma deneyimi için 10 Adım!

Taşınma süreci herkes için stresli bir deneyim olabilir. Ancak doğru planlama ve hazırlık ile bu süreci keyifli hale getirebilirsiniz. İşte size 10 adımda sorunsuz bir taşınma için ipuçları...

Altını olanları havalara uçuracak haber geldi! 2023 yılı için müjde! Ons altın fiyatları 4 bin dolar olacak!

Merkez bankasının faiz artırımlarıyla birlikte 2022'de ivme yakalayamayan altına ilişkin çok şaşırtıcı bir açıklama geldi. 2023 yılı için net bir tarih veren Swiss Asia Capital genel müdürü ve baş yatırım sorumlusu Jürg Kiener, altın fiyatlarının patlayacağını açıkladı.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Şehir planlama profesöründen o il için acil çağrı

Şehir Planlama Profesörü Hilal Erkuş, Antalya'da acil olarak konut sorununa çözüm bulunması ve şehrin sürdürülebilirliğini sağlayacak planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

Evinizde günde 100 şeker yiyerek 100 bin dolar kazanabilirsiniz! Beş yaşından büyük herkes bu işe başvurabilir!

Kanada’da şekerleme üreticisi Candy Funhouse, evden günde 100 şeker yiyerek bir yılda 100 bin dolar elde edebileceğiniz bir iş fırsatı sağladı. Şirket, 'baş şeker sorumlusu' şeklinde adlandırılacak olan kişinin ürünlerin tadını test edeceği ve diğer "şekerolog"lardan sorumlu olacağını açıkladı.

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Yastık altında altını olan kişiler, kazançlarını artırmak için planlama yapmak istiyor. Peki altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...

planlama sorumlusu iş ilanları Haberi

planlama sorumlusu iş ilanları
Avrupa Konutları bünyesinde çalışmak üzere planlama sorumlusu arıyor. 


Aranılan özellikler;

Üniversiteden İnşaat Fakültesi veya Mimarlık Fakültesi mezunu, 

Ms Project veya Primevera programlarını iyi bilen,

6- 7 yıl şantiye tecrübesi olan, 

Hakediş sözleşmes ve ilerleme raporları düzenleyebilecek donanımda...


Detaylı bilgi için [email protected] adresine mail atabilir ya da 0850 200 11 46 numaralı telefondan Oruç Özgirayla...