02 / 06 / 2024

PLASFED Başkanı Selçuk Aksoy

PLASFED Başkanı Selçuk Aksoy

Basında yer alan pazar yerlerinde plastik poşetlerin kullanımının yasaklanacağına dair haber, plastik sektörünün çatı örgütü Plastik Sanayicileri Federasyonu-PLASFED tarafından tepkiyle karşılandı

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Bayraktar'dan afetzedeler için görülmemiş imkan! Depremzedelerin yüzünü güldürdü

Afet bölgesine destek üzerine destek gelirken bir müjdeli haber de BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar'ın sunduğu kampanyanın detayları haberimizde.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Dolar 40 TL olacak! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa tarihi açıkladı! Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını söyleyerek üstüne basa basa tarihi açıkladı! Doları olanlar, dolar almak veya satmak isteyenler hemen baksın. Sonra başınızı duvardan duvara vurmayın...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Elinde dolar olanlara son uyarı! Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklarken, elinde dolar olanları son kez uyardı. Kemerlerinizi bağlayın, işte o gün geliyor...

Peş peşe açıklandı! Binlerce kişiye 1600 TL verilecek! Başvuru tarihleri ve şartları için hemen bakın!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medyada öğrencilere çağrıda bulunarak burs vereceğini açıkladı. Bayraktar paylaşımında "Genç kardeşlerim, 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları Kasım'da bitiyor." İfadelerini kullandı.

PLASFED Başkanı Selçuk Aksoy Haberi

PLASFED Başkanı Selçuk Aksoy

Türk plastik sektörünün önde gelen ülke çapındaki 5 derneğinin (Plastik Sanayicileri Derneği-PAGDER, Ege Plastik Sanayicileri Dayanışma Derneği-EGEPLASDER, Kayseri Plastik İşletmeciler Derneği-KAYPİDER, Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği-BURPAS ve Ankara Plastik Sanayicileri Derneği] oluşturduğu Plastik Sanayicileri Federasyonu-PLASFED’in Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Aksoy, “Bu çok büyük bir yanlış olur” diyor.


Son yıllarda plastikle ilgili herhangi bir bilimsel çalışmaya dayanmadan ortaya atılan ve gerçeği yansıtmayan bilgi, ifade ve yasaklama eğilimlerinin, plastiklerin kamuoyu nezdinde yanlış bir şekilde algılanmasına yol açtığını belirten Aksoy, plastikler ve plastik poşetlerle ilgili yapılan bilimsel araştırmaların, plastiğin her aşamadaki avantajlarını ve çevreci yönünü ortaya koyduğunu söylüyor.


“Semt pazarlarında plastik torbaların yasaklanarak yerine kâğıt ve bez torba gibi alternatiflerin kullanılması, doğaya yapılabilecek en büyük kötülüklerin başında gelecektir” diyen PLASFED Başkanı Aksoy, dünyamızı...