29 / 04 / 2024

polat inşaat piyalepaşa istanbul fiyatlar

polat inşaat piyalepaşa istanbul fiyatlar

Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Türkiye'de özel sektör tarafından yapılan en büyük dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşam 2018'de başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence ödeme planı!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Residence ödeme planı dahilinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde 760 daire, 190 rezidans yer alıyor...

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Renar Turizm Otomotiv İnşaat Rent A Car Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bayramapaşa'da yapıldı.

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Topdemir Polat İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Topdemir tarafından kuruldu.

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milan Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nld Polat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kürşat Polat tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri haziranda tavan yaptı! Rekor artış inşaat sektörünü salladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayı inşaat maliyetlerini açıkladı. İnşaat maliyetleri haziran ayında yıllık bazda 3,47,  yıllık bazda ise yüzde 106,87 arttı. Bu rekor artış inşaat sektörünü salladı...

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Fikret Polat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de İbrahim Fikret Polat tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

AB'de inşaat üretimi Ağustos'ta yüzde 1,8 azaldı!

Merakla beklenen rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs tedbirlerinin yumuşadığı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 1,8 azladı.

İnşaat sektöründen zamlı fiyatlara tepki!

İnşaat sektörünün önemli girdilerinden olan çimentodaki yüksek oranlı fiyat artışları, müteahhitlerin tepkisine neden oldu. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, müteahhitleri, yüksek girdi fiyatlarına karşı müteahhitlere inşaat durdurma çağrısı yaptı.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

polat inşaat piyalepaşa istanbul fiyatlar Haberi

polat inşaat piyalepaşa istanbul fiyatlar


Piyalepaşa İstanbul projesi Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.


Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor.


Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde teslimler 2018'de yapılacak. Piyalepaşa İstanbul projesinde 790 konut, 190 rezidans daire, mağaza ve ofisler olacak. Piyalepaşa İstanbul projesi 82 bin metrekare alanda inşa ediliyor.




Piyalepaşa İstanbul Konutları daire fiyatları!


Konut bloğu;


1+1 daireler 837 bin 800 TL ile 1 milyon 207 bin 600 TL,

2+1 daireler 1 milyon 74 bin 100 TL ile 1 milyon 624 bin 500 TL,

3+1 daireler 1 milyon 450 bin TL ile 2 milyon 27 bin 800 TL,

4+1 daireler 2 milyon 158 bin...