15 / 05 / 2024

Posco Assan TST Çelik Sanayii izmit

Posco Assan TST Çelik Sanayii izmit

Dünyanın en büyük dördüncü çelik üreticisi Posco’nun Kibar Holding ile kurduğu tesis açıldı. Başlangıç yatırımı 350 milyon $ olan projenin tüm etapları tamamlandığında 100 milyon $’lık ithalatın önüne geçilecek...

Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı düştü! Üstelik şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasıyla! Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı

Hyundai Assan, Türkiye’deki elektrifikasyon sürecine, yeni bir fiyat politikası uyguladı. Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatında indirime gitti, üstelik şimdi al, 6 ay sonra öde kampanyasıyla. Peki Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı ne kadar? 2024 Nisan fiyat listesi.

Hyundai IONIQ 5 Advance Türkiye'de satışta! Hyundai IONIQ 5 Advance 2024 fiyatı ne kadar?

Hyundai Assan, Türk tüketicisi için özel olarak geliştirilen “Advance” donanım seviyesini IONIQ 5 modelini satışa çıkardı.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Tamamen elektrikli Hyundai IONIQ 6’dan menzil rekoru! 519 km menzilli IONIQ 6, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı...

Hyundai Assan, tümüyle elektrikli otomobillere (BEV'ler) adanmış IONIQ markası altındaki 2’nci modeli olan IONIQ 6’yı Türkiye’de satışa çıkardı. D-sedan segmentindeki IONIQ 6, markanın özel E-GMP platformuyla üretildi.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Hyundai Assan yeni i10 Türkiye’de satışa sunuldu!

Hyundai i10 modeli yenilendi. A segmentinde yer alan i10 modelinin makyajlı versiyonunun Türkiye’de satışa sunulduğu belirtilirken, fiyatları 615 bin lira ile 720 bin lira arasında değişiyor.

Türkiye’de üretilen Hyundai Bayon ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai Assan'ın Kocaeli’nde bulunan fabrikasında üretime giren Bayon'un, Türkiye fiyat listesini sizler için derledik. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Assan Gayrimenkul'den Tuzla'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Assan Gayrimenkul, Tuzla'da 323 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte proje detayları...

Araba satışlarında sert fiyat geçişlerine son! Yeni uygulama devrede!

Hyundai Assan Genel Müdürü Berkel, "ÖTV matrah baremlerinde 2022 yılı başında bir düzenleme yapılmasını bekliyorduk. Yeni uygulamayla ara baremlerin konulmuş olması, sert fiyat geçişlerinin bir nebze de olsa önüne geçmiş oldu." dedi.

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

İnşaatta üretim süresinin kısalması yeni projenin başlangıcı demek!

Assan Alüminyum'da hammadde fabrikaya girdikten 56 gün sonra satışa hazır hale geliyor. Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya da inşaat sektöründe üretim süresinin kısalmasının kendilerini için yeni bir projenin başlangıcı anlamına geldiğini belirtiyor…

Posco Assan TST Çelik Sanayii izmit Haberi

Posco Assan TST Çelik Sanayii izmit


İzmit’teki Alikahya Bölgesi’ndeki dünyanın en büyük dördüncü çelik üreticisi Güney Koreli Posco, Kibar Holding ve Daewoo International ortaklığı ile faaliyete geçen ‘Posco Assan TST Çelik Sanayii’ bugün törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, “2012 yılında 36 milyon ton dünya çelik üretiminde 8’inci, Avrupada ise 2’nci sırada yer alıyoruz. Bu beceriye rağmen paslanmaz çelik konusunda yeterli çalışmamız yoktur” diye konuştu. 


BİZ KARDEŞ ÜLKELERİZ


Ergün, fabrikanın şimdiden yıllık 200 bin ton kapasiteye sahip olmasının Türkiye’nin böyle bir tesise ne kadar ihtiyacı olduğunu gösterdiğini de sözlerine ekledi. Türkiye ve Kore’nin kardeş ülkeler olduğunu vurguluyan Posco Başkanı Joon Yang Chung’dan sonra kürsüye çıkan Posco Assan TST Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ise, “Üretim kapasitemizi bir sonraki etapta yılda 400...