02 / 05 / 2024

prefabrik ve çelik yapılar

prefabrik ve çelik yapılar

VEFA İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Türkiye'nin, prefabrike ve çelik yapılar alanında Orta Asya, Afrika, Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Avrupa'nın taleplerini karşılayan bir üretim ussu haline geldiğine dikkat çekti...

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Başaran tarafından kuruldu.

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkaya tarafından kuruldu.

Ahşap evlerin ömrü ne kadardır? Ahşap ev için ruhsat gerekir mi?

Ahşap evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sık araştırılan yapılardır. Ahşap ev yaptırmak isteyenler, bu yapılara dair birtakım sorular sormaktadır. İşte detaylar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Modüler Prefabrik Ve Hafif Çelik Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Coşkun tarafından kuruldu.

prefabrik ve çelik yapılar Haberi

prefabrik ve çelik yapılar


VEFA İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Türkiye'nin, prefabrike ve çelik yapılar alanında Orta Asya, Afrika, Ortadoğu, Körfez ülkeleri ve Avrupa'nın taleplerini karşılayan bir üretim ussu haline geldiğine dikkat çekti. 


Turan Koçyigit "Biz de Türkiye'nin en büyük ilk 1000 sanayi kurulusu içindeyiz. Orta Asya, Afrika, Ortadoğu, Körfez ve hatta Avrupa'nın taleplerini karşılayan bir üretim gücüne ulaştık. Son yıllarda bu potansiyelimizi Afrika'nın tamamına ve Amerika kıtasına da çözümler ulaştırarak genişlettik" dedi. 


Star...