18 / 05 / 2024

prens charles romanya ev alımı

prens charles romanya ev alımı

Galler Prensi Charles, Romanya’da 4. mülkünü satın aldı...

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Charles Consultancy Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Choureh El Ahmad tarafından kuruldu.

prens charles romanya ev alımı Haberi

prens charles romanya ev alımı

Valea Zalanului Belediye Başkanı, perşembe günü Romanya’ya gelen ve bölgedeki arazisinde kalan Prens Charles’ın, burada yeni bir ev satın aldığını söyledi.


Prens Charles'la bugün Bükreş’te bir araya gelen Romanya Devlet Başkanı Traian Basescu da şakayla karışık "Prens, Transilvanya bölgesinden öylesine büyülenmiş ki, yakında tüm köyü sahiplenecek” dedi.


Bazı tarihçilere göre, Prens Charles, 1456-1462 yılları arası ve 1476 yıllarında Eflak beyliğinin voyvodası olan, Kont Dracula olarak da bilinen Kazıklı Voyvoda’nın soyundan...