13 / 05 / 2024

Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud çengelköy köşk

Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud çengelköy köşk

Suudi Kraliyet Ailesi İstanbul'a hayran kaldı. Prens ve Prenses, senede 3 ay Türkiye'de kalmaya karar veren Prens 'Biz konaklara layığız' diyerek, Çengelköy'de tam 17 milyon dolara 3 köşk aldı..

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selamland İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Zıdan ve Saad Chouıhna ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de W.Saad Edrıs Alsamh tarafından kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

New Home E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home E-Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saad Alloush tarafından kuruldu.

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Orabi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orabi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saadı Orabı tarafından kuruldu.

İtalyan Prenses Rita'ya üvey oğulları miras davası açtı!

İtalyan Prens Nicolo’nun eşine miras bıraktığı 354 milyon dolarlık sanat eserleri ile dolu malikane satılıyor. Prens Nicolo’nun oğulları, üvey anneleri Prenses Rita’nın bahsedilen eserlerin bakımını iyi yapamadığını iddia ederek dava açtı. 

Nejres Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejres Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Alsluby ve Saad Alnjres tarafından kuruldu.

Elena İnternatıonal Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elena İnternatıonal Danışmanlık İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile  Riyad Eltakli ve Saad O.G. Ghweelı tarafından kuruldu.

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Joud Emlak Ve Ticaret Limited Esenyurt’ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Emad E.A.M.A., Khaled Ben Saad tarafından kuruldu.

Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud çengelköy köşk Haberi

Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud çengelköy köşk

Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni Prens Sultan Bin Muhammed Al Saud ve eşi Prenses Aljoharah Saad Abdulaziz Al Saud, İstanbul'u çok sevdi. Senede 3 ay Türkiye'de kalmaya karar veren Prens, Çengelköy'de 3 tane köşkü 17 milyon dolara satın aldı. 


4 AY ARAŞTIRMA YAPTI 

Prens ve eşi, geçtiğimiz günlerde 88 metrelik süper lüks yatlarıyla Bodrum'da tatil yaptı. Arabistan'ın süt ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Prens, hayran kaldığı Türkiye'de yatırım planları yapmaya başladı. Eşi Aljoharah ile birlikte sık sık İstanbul'a gelen ve burada Çırağan Sarayı'nda konaklayan çift, boğazda köşk almaya karar verdi. 4 avukat, 4 mimar ve 4 mühendis, Prens ailesine layık bir yer bulabilmek için 4 ay boyunca araştırma yaptı. 


17 MİLYON DOLARI PEŞİN ÖDEDİ 

Özel jetiyle 40 kişilik kafileyle gezen Prens için en uygun...