06 / 05 / 2024

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim 

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim 

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

EYT'de 2. aşama ortaya çıktı! Bağ-Kur'lulara 5 yıl erken emeklilik mi geliyor?

Geçtiğimiz sene müjdesi verilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için heyecan verici bir gelişme yaşandı. Yapılan düzenleme kapsamında 1 milyon kişinin erken emekli olmasına olanak sağlanacağı belirtildi. EYT'li olmak isteyenler de bu imkandan faydalanacaklar. 

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eç Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çelik tarafından kuruldu.

2023 erken emeklilikte yeni gelişme! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

TBMM’nin gündemine gelmesi beklenen yeni emeklilik reformunda ayrıntılar belli oldu. SGK ile Bağ-Kur prim eşitlemesi neticesinde 1 milyondan fazla esnaf beş sene erken emeklilik hakkı kazanacak. 2008 yılından önce sigortalı olanlar için son 3,5 seneye bakılarak gerçekleştirilen hesaplama sona erecek

BAĞ-KUR'luları Sevindirecek Gelişme: Prim Eşitlemesi Gerçekleşiyor mu? Hangi Şartlar Geçerli?

BAĞ-KUR’lular prim eşitlemesini dört gözle bekliyor. Torba yasadaki konular arasında SSK ve BAĞ-KUR prim eşitlenmesinin olup olmaması merak ediliyor. Uzun süredir beklenen konular arasında olan SSK ve BAĞ-KUR prim eşitlemesi bir kez daha gündeme geldi. İşte ilgili konu hakkında tüm detaylar…

Torba yasanın maddeleri tek tek belli oldu! Tüm hazırlıklar tamam! İşte son durum!

Bir milyon küçük esnafı kapsayan Bağ-Kur ve SSK prim eşitlemesi düzenlemesi yakında TBMM’ye gelecek. Bağ-Kur'lu vatandaşların prim şartı 9 bin günden 7200 güne düşecek. İşte, Bağ-Kur prim eşitlemesine ilişkin detaylar...

SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler şimdi kontrol edin! Tek tek açıklandı! 

SSK ve Bağ-Kur'da prim eşitlemesi gündeme geldi. Peki SSK, Bağ-Kur prim eşitlemesi nasıl olacak? Erken emekli olmak isteyenler ne yapmalı?

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dolmabahçe Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gümüş tarafından kuruldu. 

EYT’de yeni emeklilik ayrıntıları belli oldu! İlk müjde bir milyon çalışana geldi!

Yeni emeklilik sistemi için müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti. SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber ilk adım atılmış oldu. EYT yasasının ardından emeklilik hakkı elde edemeyen Bağ-Kur'lu ve SSK'Iı yurttaşlar ile aynı prim gün şartı ile emeklilik hakkı kazanacak.

BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatında son viraj! Erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Bağ-Kur'luya erken emeklilik fırsatı SSK prim eşitliği düzenlemesinde alt yapı tamamlandı. Küçük esnafa 7200 günle erken emeklilik kapıları açıldı. Peki, BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatı kimleri kapsıyor?

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Bağ-Kur prim eşitlemeyle SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur’lu için yeni düzenlemenin detayları da belli oldu. Emekli aylığında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek. Bu sayede, az primle, yüksek emekli maaşı alma avantajı doğacak.

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur prim eşitleme bekleyen yaklaşık 1 milyon yurttaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan, tıpkı SGK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emekli olmaya hak kazandıklarını paylaştı. Emeklilik süresini 1800 gün yani beş sene geri çekecek düzenlemenin kısa bir süre içinde uygulanmaya başlaması beklen

EYT’de 3600-4500 gün prim hesabında flaş gelişme! İşte masadaki emeklilik formülü!

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesi ve 8 Eylül 1999-2008 tarihleri arasında sigorta girişi olan yurttaşlar için kademeli emeklilik formülü gibi konularında masaya gelmesi bekleniyor. EYT'de kapsam dışında kalan yurttaşlar prim - gün sayılarında yapılacak düzenlemeleri yakından izliyor.

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim  Haberi

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iletişim 

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 245 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cem Demiröz ve Ora Akkor ortaklığında açıldı! 

Prim E Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu: 
Yürürlükteki mevzuat hükümleri çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kuruluşlara ait gayrimenkulleri gayrimenkul projelerinin,ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerinin bağımsız ve tarafsız olarak,bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda değerleme raporları hazırlamak ve 26.10.2009 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,

Adres: Ortabayır Mah.Dereboyu Cad. No.12/5...