28 / 04 / 2024

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hakan Akyıldız ve Mehmet Erbek imzasıyla kuruldu.

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Ev sahipleri eğer bunları yaparsanız kiracınıza 100 bin TL ödemek zorunda kalacaksınız! Aman dikkat...

Ev sahipleri dikkat! Kiracınızı bu şartlarla evden çıkarmaya kalkışırsanız başınız ağrıyabilir. Hak sahipleri eğer bunları yaparsanız kiracınıza 100 bin TL ödemek zorunda kalacaksınız...

HAK-İŞ'ten belediye çalışanları da Kamu Çerçeve Protokolü'ne dahil edilsin talebi! 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerindeki işçilerin de Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü çerçevesine alınmasını ve imkanlarından faydalanmasını istedi. İşte ayrıntılar...

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

64 bin TL'ye satılan iPhone 14 Pro Max’in üretim maliyeti meğer sadece bu kadarmış! Duyan şaştı kaldı!

iPhone'lar, ülkemizde hayret verici bir fiyat etiketiyle satılıyor. İPhone 14 Pro Max'in üretim maliyeti de sonunda ortaya çıktı.

Mutfağının şeflerine yeni bir yardımcı: Korkmaz Air-Pro AirFryer... İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Korkmaz, pişirme kategorisi ürünlerine bir yenisini daha ilave etti; Air-Pro AirFryer. Peki : Korkmaz Air-Pro AirFryer kaç lira? İşte Korkmaz Air-Pro AirFryer'in güncel satış fiyatı ve diğer detaylar...

ŞOK market Nike Air'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya onlarca ürünü satışa çıkardı! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market'in indirimli aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK Market tarafından yayımlanan katalogda bu hafta ike Air'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro gibi ürünlerle dikkat çekti. İşte diğer indirimli aktüel ürünler ve 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Kardeşler bağışlanan gayrimenkul için hak talep edebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, geçen yıl babasının evinin satılıp ücretinin kardeşine verildiğini belirten okuyucu, annesinin evini kendisine vereceğini aktardı. Okuyucu bunun ne şekilde yapılmasının uygun olacağını ve diğer çocukların hak talep edip edemeyeceğini sordu.

Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile hak sahibi olan riskli yapı sahiplerine sunulacak net alanı 150 metrekare altındaki konutların inşaat ve taahhüt hizmetleri için katma değer vergisi oranının yüzde 1 olarak belirlenecek.

Trabzon Çömlekçi'de hak sahiplerine 132,8 milyon TL ödendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresince (TOKİ) devam edilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde ikinci etap alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam edildiği belirtildi.

Trabzon Çömlekçi'de hak sahiplerine 112.7 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam edilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde hak sahiplerine 112,7 milyon lira ödendi.

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hakan Akyıldız ve Mehmet Erbek imzasıyla kuruldu. 



Pro Hak Er Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...