30 / 04 / 2024

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Avrupa turizm pazarında iyileşme, Rusya pazarında ise belirsizlik olduğunu belirtti.

Fahiş aidatlardan sonra site yönetimlerine denetim önerisi! 

Aidatlar sebebiyle son dönemde site yönetimleri tartışma konusu haline gelirken, tesis yöneticileri, belli sayıdan fazla dairenin olduğu site yönetimlerinin profesyonel şirketlerce üstlenilmesi önerisinde bulundu. İşte detaylar...

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Yahya Sağır, Tesis Yöneticileri Federasyonu başkanı oldu!

Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) in 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Genel Kurul toplantısında  Kurucu Genel Başkan Yahya Sağır delegelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Tesis Yönetim Derneği ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği'nden yeni bir işbirliği! 

AVM, havalimanları ve sitelerde bakım onarım, güvenlik bir alanlarda çeşitli çözümler sunan  Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) yeni bir ortaklığa imza attı.  Yeni ortaklıkla tesis yönetim sektörünün gelişimi hızlanacak. 

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Profesyonel Site Yönetimi Ve Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan ve Fehmiye Yavuz ortaklığında kuruldu.

Profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri!

Elektronik Güvenlik Sistemleri Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Tuğsavul, profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o haber...

Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği kuruldu!

PTYD, Türkiye'de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve profesyonel yöneticileri ve sektör refahını ileri götürmek için kuruldu.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Profesyonel olmayan site yönetimleri komşuların arasını açıyor!

Son yıllarda site yönetimleri ile kat malikleri arasındaki problemler sebebiyle açılan davalar rekor seviyeye çıktı. Fakat davaların ayrıntılarına bakıldığında taraflar birbiriyle komşu. Yani sitenin yöneticileri genellikle sitede oturan başka bir kat maliki oluyor.

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Grup Profesyonel Bina Yönetimi Danışmanlık Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Eş tarafından kuruldu.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Haberi

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği

Ali Kızıldağ, "Fiyatlar için dik duralım. Fiyat düşürmeyelim" diye konuştu. POYD'un mart ayı toplantısında konuşan Kızıldağ, Antalya bölgesinde 30 bine yakın yeni yatağın devreye girdiğini belirterek, "Bölgemizin yatak kapasitesi sürekli artıyor. Bu yatak kapasitesinin yüzde 35-50'sini doldurmak için de ilave 1-1.5 milyon turiste ihtiyaç var" dedi. Özellikle Almanya olmak üzere Avrupa pazarında yüzde 3-5 büyüme görüldüğüne dikkat çeken Kızıldağı sözlerini şöyle sürdürdü: "İngiltere, Belçika ve Hollanda'da düşüş var. Geçen yıl Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş, ABD'nin Rusya'ya ambargosu, petrol fiyatlarının düşmesi ve rubledeki yüksek devalüasyon Rus ekonomisinde krize yol açtı. Rusya'da tatile gitmek isteyen turist bekliyor. Rusya'da kiralık işyeri sayısı gün geçtikçe artıyor. Hatta THY çok uygun fiyata hizmet binası bile kiralamış. Kısacası bu ülkede ekonomik kriz var. Tatil...