21 / 05 / 2024

Profil A.Ş

Profil A.Ş

Bursa’da Hasanağa OSB ve Kayapa Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren 30 bin metrekarelik 3 tesise sahip olan Profil A.Ş, son 3 yılda teknoloji yatırımlarına hız verdi.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

WhatsApp'tan bir ilk! Profil fotoğrafları herkese açık olacak! Mesaj atan kişi resmen görecek!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir ilke imza attı. WhatsApp 5 bin kişilik duyuru gruplarına izin vererek profil fotoğrafları herkese açık olacak. Mesaj atan kişi resmen görecek! İşte detaylar...

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Kök Ahşap Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Kök Ahşap Profil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de açıldı.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Rigips'ten yeni metal profil: Rigiprofil Ultra!

Hadley Group ile üretimine başladığı yeni metal profil Rigiprofil ULTRA, yüksek teknik özellikleri ve pazardaki en yüksek metal içeriğe sahip profil olmasıyla performans kriterleri açısından alternatif çözümler sunuyor…

Standard Profil Bulgaristan’da ikinci fabrikasını açtı!

Dünya çapında otomotiv sızdırmazlık profilleri üreten Standard Profil, Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını açtı. Bu fabrikasıyla tüm dünyada üretilecek yeni Opel Astra’lara imzasını atmaya hazırlanan şirket, diğer pazarlardaki etkinliğini de artıracak.

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

08 Lazoğlu İnşaat Metal Profil Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi, Sevim Akyüz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Ümraniye'de kuruldu.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yalıtım malzemelerine ağırlık verecek!

PVC profil, yalıtım malzemeleri, altyapı ve bina içi tesisat boruları olmak üzere üç ürün gamında faaliyet gösteren Pakpen, ArGe çalışmalarında çevre dostu ürünlere ağırlık veriyor.

Profil A.Ş 3 yılda toplam 30 bin metrekarelik 3 yeni tesisini hizmete açtı!

Bursa’da Hasanağa OSB ve Kayapa Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren 30 bin metrekarelik 3 tesise sahip olan Profil A.Ş, son 3 yılda teknoloji yatırımlarına hız verdi.

Standard Profil 10. fabrikasını Meksika’da açtı!

Standard Profil Üst Yöneticisi Semizer "Son teknoloji ile donatılan Meksika fabrikamız, Volkswagen ve Audi markaları için üretime başladı. Yeni müşteriler ve projelerle büyümeye devam edecek" dedi.

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşa Boru Profil Metal ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Soner Çelik, Gökhan Semiz tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de kuruldu.

Soyak projesi www.akilliyildizlar.com açıldı!

Soyak projesi www.akilliyildizlar.com açıldı. Üyelikle de giriş yapılan sitede üye öğrenciler, profil oluşturarak proje içinde öğrendiklerinden edindikleri bilgiler doğrultusunda öğretmenleri ve diğer arkadaşları ile paylaşımda bulunabilecekler.

Profil A.Ş Haberi

Profil A.Ş

Bursa’da Hasanağa OSB ve Kayapa Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren 30 bin metrekarelik 3 tesise sahip olan Profil A.Ş, son 3 yılda teknoloji yatırımlarına hız verdi. Dünya devi otomotiv markaları için OEM (orijinal parça) ve TİER1 (yedek parça) üreten Profil A.Ş, 3 yıldır aralıksız devam eden teknoloji yatırımlarına bu yıl da devam edecek.


2012, 2013 ve 2014 yıllarında 20 milyon liralık teknoloji yatırımı gerçekleştiren Profil A.Ş, 2015 yılında da 5 milyon liralık daha yatırım yapma kararı aldı. Tesislerinde robot teknolojisiyle hatasız üretim gerçekleştiren Profil A.Ş’de öncelikli hedef kaliteli ürün yapmak. Türkiye’de otomotiv sanayiinin başladığı 1966 yılında sektöre giren Profil A.Ş, dünya devi firmalara şekillendirilmiş ve montajlı sac parçalar ile kalıp üretiyor. Firmada binek ve hafif ticari araçlar için...