06 / 07 / 2024

Project Qatar katar yapı

Project Qatar katar yapı

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” gerçekleştirildi.

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Project Katar Fuarı sona erdi!

Katar'da bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 57 firmayla katıldığı "Project Katar" dün sona erdi.

Turkey Expo Qatar 2019’un tarihi belli oldu!

Türkiye ve Katar arasında yeni ticaret köprüleri kuran Expo Turkey by Qatar üçüncü yılında yine rekor satış ve ihracat anlaşmalarına sahne olmak için hazırlıklara başladı. 

Antalya projeleri Katar'da görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesinin geliştirdiği projeler, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "EXPO Turkey By Qatar 2018 Fuarı"nda tanıtıldı. 

Türk şirketleri Katar'a çıkarma yaptı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2. Expo Turkey by Qatar ile Türk şirketlerinin Katar'a adeta çıkarma yaptığını açıkladı. 

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

2. Expo Turkey By Qatar başlıyor!

Türkiye-Katar arasındaki ilişkilerin artması yönünde atılan en önemli adımlardan birisi olarak planlanan  Expo Turkey By Qatar, 17 Ocak 2018'de ikinci kez kapılarını açıyor.

Project Qatar katar yapı Haberi

Project Qatar katar yapı

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından Ekonomi Bakanlığının desteği ile yürütülmekte olan "İnşaat Malzemeleri Sektörünün İhracat Kapasitesinin Geliştirilmesi’’ URGE projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren İnşaat Kümesi firmaları, Katar’da bu yıl 14. düzenlenen “PROJECT QATAR” İnşaat Teknolojisi ve Yapı Malzemeleri Fuarına katıldı.


Yurtdışı pazarlama faaliyetine, İnşaat sektöründe başta Yapı Malzemeleri olmak üzere, Kimyevi maddeler ve mamüllerin yanı sıra demir ve demir dışı metallerin üretiminde faaliyet gösteren Bölgenin farklı illerinden 10 üretici firma temsilcilerinin oluşturduğu 19 kişilik heyet ile katılım sağlandı.


İnşaat sektöründe düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarları arasında yer alan Project Qatar fuarı, Ortadoğu bölgesi ve uluslararası anlamda sektörün profesyonelleri açısından bir tercih noktası olarak ve katılımcıların, sektördeki bölgesel ve uluslararası büyük firmalarla oldukça yoğun olarak temas halinde bulunmaları nedeniyle, nokta atış şeklinde...