14 / 05 / 2024

Propa müşterilerine konser

Propa müşterilerine konser

Propa, yeni yıl için müşterilerine bir sürpriz hazırladı. Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

Nisan 2024 kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı geldi. Ziraat Bankası bu işlemi yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 14 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapana tam 7 bin 500 lira yatıracak

Türkiye'nin en en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 14 gün uyarısı geldi. Paylaşılan bilgilere göre hem müşterisi olup hem de bunu yapanın hesabına tam 7 bin 500 lira yatırılacak...

Ziraat Bankası müşterilerine 31 Mart 2024 uyarısı! İşte Ziraat'ten 7 bin 500 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler

Ülkemizin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine adeta Mart 2024 müjdesi geldi. Verilen detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. İşte detaylar...

Ziraat Bankası müşterilerine son 96 saat uyarısı! Bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son dakika müjdesi geldi. Verilen detaylara göre Ziraat Bankası bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. İşte kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik 1000 TL müjdesi geldi. Garanti Bankası müşterilerinin hemen buna bakması gerekiyor. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi geldi. Vatandaşlar bu haberle birlikte heyecanlandı.

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Bankanın biri çıldırdı. Müşterilerine 500 bin TL verecek. Bakın hangi banka

Bankaların kredi yarışı tam gaz devam ediyor. O bankalar arasında yer alan bir banka, müşterilerine yönelik 500 bin TL verecek. İşte o banka tarafından gerçekleştirilen açıklamanın detayları...

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Garanti BBVA müşterilerine özel: 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı!

Garanti BBVA müşterilerine özel kampanya... 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulacak... işte ayrıntılar...

O bankanın müşterilerine hibe edeceği tutar belli oldu! Miktarı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Düzenlediği kampanyalar aracılığıyla müşterilerine bol bol para dağıtmasıyla bilinen ING, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasıyla geri döndü. ING, müşterilerinin restoran harcamalarında bin TL’ye kadar bonus kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Propa müşterilerine konser Haberi

Propa müşterilerine konser

Propa, yeni yıl için müşterilerine bir sürpriz hazırladı. Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.


İstanbul’un en merkezi lokasyonlarında projeler geliştiren Propa, yeni yılın yaklaştığı günlerde müşterilerine keyifli bir sürpriz yapıyor: Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.


“Müşterilerimizle birlikte yılın son günlerini biraz daha keyifli karşılayabilmek için güzel bir etkinlik planladık, tüm misafirlerimizin bu etkinliklerden keyif almalarını umuyoruz” diyen Propa CEO’su Can Özçiçek, Propa’nın tüm paydaşlarına yönelik düzenlediklerini etkinliklerinin yeni yıl boyunca da devam edeceğini belirtiyor.



21 Aralık 2016 Çarşamba-Saat 20:30 - Güldür Güldür Show-Beşiktaş Kültür Merkezi

28 Aralık 2016 Çarşamba-Saat 20.30 - Enbe Orkestrası - Betül Demir-Akasya Kültür Sanat...