07 / 05 / 2024

ptt Yeni Havalimanı pulu

ptt Yeni Havalimanı pulu

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yarın "İstanbul Yeni Havalimanı" konulu anma pulunu satışa sunacak. 

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

KPSS puanı olanlara sevindirici haber!  65, 70, 75 KPSS puanına sahip olanlar başvuru yapabilir!

Türkiye'nin köklü kargo ve posta şirketi olan PTT, yeni ekip arkadaşları için işe alım sürecini başlattı. KPSS puanı esas alınarak gerçekleşecek bu personel alımıyla ilgili başvuru kriterleri ve ilgili bilgiler de duyuruldu. İşte, PTT'nin personel alım sürecine dair bilinmesi gerekenler...

Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapmış annelere destek ödemesinde bulunuyor. Peki, çoklu doğum desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...Aile Bakanlığından yepyeni destek! Anne babalar başvurun PTT'den hemen paranızı teslim alın!

PTT üzerinden yapılan ödemelerde yeni düzenleme: 65 yaş aylığı başvuruları için acele edin!

Son dönemde PTT tarafından gerçekleştirilen ödemelerde önemli bir güncelleme yapılmıştır. Bu güncelleme, başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlamanız halinde çeşitli ödemelerden yararlanma imkanı sağlamaktadır. Bu fırsatı kaçırmamak için başvurunuzu bir an önce gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Detayla

Bakanlık düğmeye bastı! PTT üzerinden gıda yardımı yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir destek ödemesi ilanı yaptı. Buna göre, tespit edilen kriterleri sağlayan vatandaşlar için 700 TL'lik bir ödeme olacak. Ödemeler,  PTT vesilesi ile gerçekleştirilecek ve başvuruların nasıl yapılacağı hakkındaki ayrıntılar haberimizde...

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

PTT 18-35 yaş arasında personel alacak! PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak? Hemen bu detaylara bakın!

18-35 yaş arasında çalışacak yeni kişileri bünyesine alacak PTT’nin, personel alımına ilişkin detayları merakla araştırılıyor. Peki PTT personel alımı 2023 ne zaman yapılacak?

Aile Bakanlığından peş peşe yeni müjdeler! Bu kişiler nisanda tam 1997 lira alacak! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni yardımı belli oldu. Bu yaşın üstündeki kişilere bakanlık tarafından PTT üzerinden 1997 lira maaş ödenecek.

PTT ve Aktif Bank birleşti emeklileri sevindiriyor! İşte o kampanyanın detayları

Emeklileri sevindiren yeni bir müjde PTT'den geldi. PTT 80.000 TL’ye kadar emekli kredi kampanyası verileceği duyurdu. Emeklileri sevindirecek güzel bir gelişmede de PTT ve Aktif Bank’tan geldi.

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca herhangi bir gelir durumuna bakılmadan yeni doğum yapan tüm annelere doğum yardımı sağlanıyor. Başvuran annelere, ilk bebeği için 300 TL, ikinci bebeği için 400 TL, üçüncü ve sonraki bebekler için de 600 TL ödeme yapılıyor.

12 aylık ödemelerde yeni şartlar! PTT başvuru ekranını açtı!

PTT 12 aylık ödemelerde yeni şartlar olacağı duyurdu. İşte merakla beklenen başvurulara dair detaylar!

ptt Yeni Havalimanı pulu Haberi

ptt Yeni Havalimanı pulu

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), yarın "İstanbul Yeni Havalimanı" konulu anma pulunu tedavüle çıkaracak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, "İstanbul Yeni Havalimanı" konulu anma pulu 2 lira, söz konusu pula ait ilk gün zarfı ise 3 lira karşılığında PTT işyerlerinde, "www.filateli.gov.tr" adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışıyla aynı tarihte Beşiktaş PTT Merkez Müdürlüğü'nde "İstanbul Yeni Havalimanı 29.10.2018 İSTANBUL" ibareli ilk gün damgası da...