04 / 05 / 2024

Ramadan Kumova Premier Kampüs ofis

Ramadan Kumova Premier Kampüs ofis

Kağıthane' de yüzde 50 yeşil alana sahip Premier Kampüs Ofis projesine başladıklarını söyleyen Ramadan Kumova, " Sadabad Korusu manzaralı projemizin önü hiç kapanmayacak " dedi...

Konutta arz sınırı çözülmezse hem satılık hem kiralık fiyatlar fırlar! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sektörün beklentilerini sıraladı. İşte o açıklamalar...

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

KONUTDER: Önceliğimiz güvenli ve erişilebilir konut üretimi!

Markalı konut üreticilerinin çatı kuruluşu KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova yaptığı açıklamada seçim sonrası önceliklerinin güvenli ve erişilebilir konut üretimi olduğunu söyledi.

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kmv Proje Yönetim Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Ramadan Kumova tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe dijital bir çağ başladı!

Ofis projelerinde uzmanlaştığı dile getiren Fer Yapı Yönetim Kurulu üyesi Ramadan Kumova "FerYapı, yenilikçi ve sürdürülebilir çalışma anlayışıyla ekonomiye değer katıyor" dedi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ramadan Kumova Premier Kampüs ofis Haberi

Ramadan Kumova Premier Kampüs ofis

Sektöre 2010 yılında giren konutta olduğu kadar ofis da yeni yatırımlar yapmayı sürdürüyor. Fer Yapı, Sinpaş'la birlikte hayata geçirdiği iTovverBomonti'nin ardından Kağıthane'de yüzde 50 yeşil alana sahip Premier Kampüs Ofis projesine başladı. TowerBomonti'nin Türkiye'nin ilk küçük metrekareli A Plus ofis projesi olduğunu belirten Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova şu bilgiyi verdi: "iTovver'dan sonra yine Türkiye'de bir ilk olan kampüs ofis konseptini Premier Kampüs Ofis ile hayata geçirdik. Kağıthane'de yer alan projede dünyaca ünlü mimar Julien De Smedt tarafından tasarlandı. Sadabad Korusu'nun karşısındaki Premier Kampüs, aynı zamanda önü hiç kapanmayacak bir manzaraya da sahip. Toplam 58 bin metrekare satılabilir alanı, 4 bin 200 metrekare kiralanabilir alanı bulunan projenin Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanıyor." 150 milyon TL yatırım değerine...