04 / 05 / 2024

ramazan ayından sonra turizm

ramazan ayından sonra turizm

TUROB Başkanı Bayındır,7 Haziran'da milletvekili genel seçimi ve 12 Haziran'da okulların tatil olmasının hemen ardından ramazan ayının başlayacağını, bu nedenle tatil taleplerinin ağırlıklı olarak ramazan ayı sonrasına bırakıldığını söyledi.

1937'de Tozkoparan Caddesi yapılmış! Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılmış!

1937 yılında Belediye Tozkoparan Caddesi'ni asfalt olarak yaptırmaya karar vermiş. Çalışma tamamlandıktan sonra Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılacakmış.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Asgari ücret zammından sonra kıdem tazminatı 500 bin lirayı geçti!

Asgari ücret zammından sonra bir çok kalemde ödemeler yeniden hesaplandı. 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle hem ücretlerde, ödeme kalemlerinde büyük değişim yaşanacak. Özellikle kıdem tazminatında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

TCMB Başkanı Erkan’dan şoke edecek enflasyon mesajı! Enflasyon ne zaman tek haneye inecek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yıllık enflasyonda düşüşü baz etkisiyle 2024 yılı Mayıs ayından sonra görmeye başlayacağız. 2025 yılında istikrar dönemi olacak ve 2026 yılında da enflasyonu tek haneye indireceğiz” şeklinde konuştu.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

Otomobil piyasasında daralma bekleniyor! Vatandaşın araba alabilmesi için bu iki şarttan birinin olması gerekiyor!

Son dönemlerde sıfır otomobil satışları rekor kırdı. Otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, ekim ayından sonra sektörde daralma beklediğini açıklayarak vatandaşın araba alabilmesi için iki şarttan birinin olması gerektiğini söyledi. İşte o şartlar...

Akaryakıt zammından sonra enflasyonda büyük artış bekleniyor!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan özel tüketim vergisi (ÖTV) zamından sonra ekonomistler önümüzdeki dönemde TÜFE'de sert yükseliş bekliyorlar.

ramazan ayından sonra turizm Haberi

ramazan ayından sonra turizm

TUROB Başkanı Bayındır,7 Haziran'da milletvekili genel seçimi ve 12 Haziran'da okulların tatil olmasının hemen ardından ramazan ayının başlayacağını, bu nedenle tatil taleplerinin ağırlıklı olarak ramazan ayı sonrasına bırakıldığını söyledi.


Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, temmuz ayının ikinci yarısıyla eylül ayı sonuna kadar turizmde yoğun hareketlilik beklediklerini belirterek, "Yerli tatilciler bugünden bir planlama yapmazlarsa söz konusu dönemde yer bulma sorunu yaşayabilirler. O yüzden şimdiden rezervasyonlarını yaptırmalarında fayda var" dedi. 


Bayındır yaptığı açıklamada, 7 Haziran'da milletvekili genel seçimi ve 12 Haziran'da okulların tatil olmasının hemen ardından ramazan ayının başlayacağını, bu nedenle tatil taleplerinin ağırlıklı olarak ramazan ayı sonrasına bırakıldığını söyledi. 


Turizmde ramazan ayına kadar göreceli bir talep artışı bulunduğuna değinen Bayındır, "Özellikle Ortadoğu bölgesinden talep gözlemliyoruz. Avrupa'dan ise pek...