28 / 04 / 2024

Rasim Oğuzcan Solakoğlu

Rasim Oğuzcan Solakoğlu

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Borsa İstanbul’da 2024’te halka arz olacak şirketler!  İşte SPK’dan onay bekleyen 40 şirket!

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzları bu hafta iki şirketle başladı. Geçen yıl yaşanan coşkunun ardından yatırımcılar 2024 halka arz takvimini merakla bekliyor. Solakoğlu X sosyal medya hesabından 2024 yılında halka arz olmak için onay bekleyen şirketlerin listesini paylaştı.

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

V2 Otomotiv Motor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V2 Otomotiv Motor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzcan Taş tarafından kuruldu.

Et fiyatlarında kriz büyüyor? Kıymanın kilosu 480 TL olacak iddiası duyanları çıldırttı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu,  et ve sütte fiyatların çok orantısız şekilde artacağını belirterek, kıymanın kilosunun 480 TL olacağını söyledi. 

Kırmızı etteki kriz büyüyor! Yakında 350 TL’den 480 TL’ye fırlayacak!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, turizm sezonunun yaklaşması sebebiyle sektörün çıkmaza girdiğini ifade ederek “Fiyatlar orantısız yükselecek” şeklinde uyarı yaptı.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Cengiz Solakoğlu Kimdir?

Cengiz Solakoğlu kimdir? Cengiz Solakoğlu’nun mesleği nedir? Cengiz Solakoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

“Kıyma fiyatları 400 TL’ye çıkacak” dedi! Duyanların aklı başından gitti!

TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, Türkiye'deki hayvancıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Çiftçi hayvanını kesip, elde ettiği parayı kur korumalı mevduata koysa daha iyi. Üretince zarar ediyor" şeklinde konuşan Solakoğlu et fiyatlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmede bulundu.

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Solakoğlu tarafından kuruldu.

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu süt ve süt ürünlerine bu hafta yapılan son ihalelerle birlikte 2,5 lira zam geleceğini duyurdu.

Kırmızı et ve süte zam yolda!

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

Tedbiri elden bırakmayın! Ekim ve kasım ayında en az yüzde 30 zam! İşte detaylar!

TÜSEDAD Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, tarafından bir zam haberi daha geldi. İşte detaylar!

Rasim Oğuzcan Solakoğlu Haberi

Rasim Oğuzcan Solakoğlu
Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar Köprüler,bentler,barajlar,lojmanlar,idare binaları gibi yapılar,resmi kurum ve hizmet binaları Beton,asfalt,karayolu,liman binaları,işhanları,ticari yapılar,atölyeler,imalathaneler ile her Türlü toplu konut,kooperatif meskenleri,kara ve demir yolları,hava meydanları,istasyonlar, Otogarlar,otoparklar,garajlar,çarşı mağaza,Pazar işyeri,otel,motel,villa pansiyon,hastane,cami Dispanser,sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık Tesisleri,tatil köyleri,okul inşaatı,eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele,turistik Konaklama,ucuş pistleri,sportif ve tamamlayıcı tesisler,sivil ve askeri inşaat ve dekorasyon...