02 / 05 / 2024

raylı sistem projesi

raylı sistem projesi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Antalya'da yapımı devam eden 2'nci aşama hafif raylı sistem hattının kilometre birim maliyetinin 13 milyon TL olduğunu açıkladı.

Erzurum'da Raylı Sistem Projesi hayata geçecek!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Raylı Sistem Projesi toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, göreve geldiği günden bu yana kentin ulaşım problemlerine çözüm üretmeye çalıştığını söyledi.

Gaziantep, raylı sistemi 55 kilometreye çıkaracak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi halen 21 kilometre uzunluğa sahip Raylı Sistem projesini İbrahimli 3.Etap Raylı Sistem Projesi'nin tamamlanmasının ardından 55 kilometreye çıkarmayı hedefliyor

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

Sakarya'ya raylı sistem geliyor! Şehir merkezinden üniversite bölgesine 9 farklı durak! İmzalar atıldı! 

Sakarya'da ulaşım konusunda devrim niteliğinde olan Kampüs-Çarşı Hattı için raylı sistem projesi protokolü imzalandı. 

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Sirkeci-Kazlıçeşme hattı yıl sonuna kadar açılacak! Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesinde hangi duraklar var? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Hafif Raylı Sistem Projesi 2023'te hizmete açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hafif raylı sistem projesini 2023 yılında hizmete açacak. 

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde sona doğru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son olarak katener direklerin tel bağlantılarının yapıldığı proje içerisinde yeni yaya üst geçitlerinin de yapımı tamamlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası bağlantı sağlandı! 

Antalya'da devam eden 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Varsak-Müze arası raylarla bağlantı sağlandı. 

raylı sistem projesi Haberi

raylı sistem projesi

Bakanlık 19 kilometre uzunluğundaki hattın Türkiye'nin en pahalı tramvay projesi olduğu iddialarını reddetti. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Antalya'da kenti havalimanı ve 23 Nisan'da kapılarını açacak Aksu'da bulunan EXPO 2106 Antalya Fuar alanına bağlayacak 19.1 kilometrelik hafif raylı sistem hattının maliyetine ilişkin yazılı açıklama yaptı.


Yazılı açıklamada, inşaatı devam eden Antalya 2'nci Aşama Hafif Raylı Sistem Hattı'nın Türkiye'nin en pahalı raylı sistem yatırımı olacağı iddiaları reddedildi. Hattın mevcut 11.1 kilometre uzunluğunda Fatih - Otagar - Meydan hattının devamı niteliğinde projelendirildiğine dikkat çekilen açıklamada, hattın yaklaşık 17.8 kilometresinin hemzemin, 1 kilometresinin aç-kapa ve 160 metresinin de köprü geçiş olarak yapılacağı belirtildi.


Sırasıyla Meydan, Perge, Kışla, Topçular, Demokrasi, Cırnık, Altınova, Yenigöl, Sinan, Kavşak, Havaalanı-1 ve Havaalanı-2, Anfaş, Kurşunlu, Aksu,...