07 / 05 / 2024

RE-PIE MİT Gayrimenkul enstitüsü

RE-PIE MİT Gayrimenkul enstitüsü

RE-PIE, MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nün (MIT Real Estate) Türkiye’deki tek partneri olarak belirlendi.

İnşaat sektörü fiyat farkı ve süre uzatımı düzenlemesi bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2023 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli değerlendirmeler yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, “TMB olarak her fırsatta dile getirmiş olduğumuz fiyat farkı, süre uzatımı ve tasfiye talepleri devam etmektedir.

Müteahhitler kamu projelerinde fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemesi istiyor! TMB'den Ekim 2023 raporu geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin 'İnşaat Sektörü Analizi Raporu açıklandı. Raporda, “Kamu projeleri üstlenmiş firmaların, yüksek seviyelerdeki maliyet artışı nedeniyle fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemelerine gereksinimi çoğalmıştır" bilgisi verildi.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Tplus Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Öztunç ve Shıvan Ezzat M. Barı Buhar ortaklığında kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

 Sevenhill Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sevenhill Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emircan Gözübüyük tarafından kuruldu.

RE-PIE MİT Gayrimenkul enstitüsü Haberi

RE-PIE MİT Gayrimenkul enstitüsü

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, bilim ve mühendislik konusundaki başarılarıyla tanınan, dünyanın en iyi üniversitelerinden Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'ne bağlı Boston merkezli MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nün (MIT Real Estate) Türkiye’deki tek partneri oldu. 


RE-PIE, dünya gayrimenkul yatırım şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin yetiştirildiği bir enstitüye ortaklığı sayesinde, gayrimenkul konusundaki ulusal ve uluslararası çalışmalara MIT Gayrimenkul Enstitüsü ile birlikte imza atacak. İşbirliği kapsamında RE-PIE, partnerler arası danışmanlık, bilgi, deneyim ve uzmanlık paylaşımı gibi birçok konuda MIT Gayrimenkul Enstitüsü ile beraber çalışacak.

Dünyadan sadece 8 ülkeden partner alınan MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nde, Hines, Skanska gibi dünyanın en önemli gayrimenkul ve yatırım şirketleri yer alıyor. MIT Gayrimenkul Enstitüsü’nde RE-PIE’ı MIT mezunu ve MIT’de Gayrimenkul ve Yatırım Yönetimi konularında ders veren Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre...