04 / 05 / 2024

Recep Şen

Recep Şen

Sakarya Nehri'nin kaynağını görüntülediler. Su altı Fotoğrafçısı ve de Dalış Eğitmeni Recep Şen, 824 kilometre uzunluğundaki nehrin akmaya başladığı Sakaryabaşı mevkisinde bulunan kaynağa tüple daldı.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

2002'de en düşük emekli maaşıyla 12 gram altın alınabiliyorken bu yıl 4,6 gram altın alınabiliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada emekli maaşlarının 150 katına çıktığını söylemişti ancak resmi olarak açıklanan veriler emeklinin her geçen gün fakirleştiğini ortaya çıkardı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti 25 Aralık'ta açılıyor! 2024'e iki pistle girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 25 Aralık Pazartesi günü açılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

En düşük emekli maaşı Ekim'de 10 bin TL mi olacak? Milyonlarca emekliye son dakika müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarına ilişkin son dakika açıklamasının ardından, en düşük emekli maaşı ve zam oranı merak konusu oldu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte o hesap...

Memura zam müjdesi! Temmuz ayında en düşük memur maaşı ne kadar olacak? 

Enflasyon artış oranına göre hesaplanan memur maaş zamlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeli haber geldi. Peki, Temmuz ayında en düşük memur maaşı ne kadar olacak? 2023 memur maaş zammı...

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu sıra promosyonlarda! Artış bekleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan en düşük emekli maaşının 7.500 TL bandına yükseltilmesi haberi, emekli promosyonları için de heyecan yarattı.  Gelen bilgiler emekli maaş promosyonlarında da artış yaşanacağı yönünde.

En az 4 milyon emekliye son dakika zam müjdesi! Zamlı maaşlar işte tam da bu tarihte hesaplara yatacak! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL’ye çıkarılmasına yönelik açıklamasından sonra milyonlarca emekli de zamlı maaşların ne zaman yatacağını merak ediyor. Peki zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? 

Memur maaşlarına yeni zam geldi mi? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı artacak mı? Memurlar şimdi bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7500 liraya yükseltildiğini açıkladı. Peki memur maaşlarına yeni zam geldi mi? En düşük memur ve memur emeklisi maaşı artacak mı? Memurlar şimdi bakın!

En düşük emekli maaşı 7.500 TL oldu! Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika açıklamasında en düşük emekli maaşının 7.500 TL olduğunu duyurdu. Durum böyle olunca zamlı maaş ödemelerinin hangi tarihte yapılacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Recep Şen Haberi

Recep Şen

Sakarya Nehri'nin doğduğu Eskişehir'in Çifteler ilçesindeki su kaynağı, dalgıçlar tarafından görüntülendi.


Sualtı Fotoğrafçısı ve Dalış Eğitmeni Recep Şen, 824 kilometre uzunluğundaki nehrin akmaya başladığı Sakaryabaşı mevkisinde bulunan kaynağa tüple daldı. Şen'in kamerayla çektiği görüntüler, seyri doyumsuz güzellikler sunuyor.


Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakarya Nehri'nin doğduğu su kaynaklarını görüntülediklerini, temiz suyun Sakarya’ya ulaşana kadar insan faktörüyle geldiği durumun üzüntü verici olduğunu söyledi.


Sakarya Nehri'nin doğduğu kaynaklar hakkında bilgi veren Şen, şunları kaydetti:


“Sakarya’da mümkün olduğunca su altı görüntüleme çalışmalarına katılıyorum. Sakarya Nehri’nin doğduğu yer olan Çifteler ilçesinde bulunan kaynaklara birçok dalış gerçekleştirdik. Yaz kış 22 derece olduğunu öğrendiğimiz su, inanılmaz derecede berraktı. Kaynakların bulunduğu alanlar 6-7 metre ortalama derinlikteydi ve çok güzel görsel çalışma gerçekleştirdik ancak Sakarya’ya döndüğümüzde insan faktörüyle nasıl kirlilik yaşadığı...