24 / 07 / 2024

reidin gayrimenkul piyasası analizleri

reidin gayrimenkul piyasası analizleri

Yeni REIDIN, kullancılarının, 7 gelişmekte olan ülkenin gayrimenkul piyasaları ile ilgili analizler yaparken yüksek oranda zamandan ve emekten tasarruf etmelerine ve hepsinden önemlisi doğru kararlar almalarında yardımcı olacak.

Gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? 

Girişimci Mert Ergün, gayrimenkul piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yaparak, olası bir faiz indirimi senaryosunda özellikle sıfır konut fiyatlarının eskisi kadar olmasa da yukarı yönlü hareket edeceğini söyledi.

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.

İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor? Seçim sonrası kentsel dönüşüm hızlanacak mı? 

Seçimlerden önce sık sık konut piyasasının geleceği merak ediliyordu. Peki İstanbul gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ilk yarısında neler değişti?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İlk Yarı raporu hazırlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? 2021'in ilk yarısında gayrimenkul sektöründe neler oldu? İşte ayrıntılar...

ABD'de ticari gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

ABD Merkez Bankası (Fed), şirket ofislerine olan talepte düşüş yaratabilecek olan koronavirüs salgınının, hastalıktan sonra ticari gayrimenkul piyasasının kırılgan bir hale gelebileceğini belirtti.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Gayrimenkul sektörünün 2020 ikinci yarı yıl karnesi!

Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2020 İkinci Yarı yayınlandı. 

reidin gayrimenkul piyasası analizleri Haberi

reidin gayrimenkul piyasası analizleri

Tüm araştırmalar, günümüzde gayrimenkul sektörleri ile ilgilenen profesyonellerin, artık bilgiye ihtiyaç duyduklarında, öncelikle internete başvurduklarını göstermektedir. Genellikle piyasa araştırması ve analiz yapmak için belirli bir bina/proje ya da bölgenin (il, ilçe veya mahalle) bilgilerini aramakta ve elde ettikleri bu bilgileri piyasa trendleri ve diğer veriler ile karşılastırarak kararlar almaktadırlar. REIDIN, yeni versiyonu (3.0) ile kullanıcılarının bu gibi çok özel bilgi ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde yeniden tasarlandı. REIDIN3.0 ile kullanıcılar, gayrimenkul piyasalarını, il-ilçe-mahalleleri, trendleri, bina ve projeleri detaylı bir şekilde analiz edebilecekleri birçok yeni araca ve özelliğe ulaşabiliyor olacaklar.


Yeni ürünün kalbinde yer alan gelişmiş AKILLI ARAMA MOTORU'na ek olarak kullanıcılara, Türkiye'de bir ilk olan GAYRİMENKUL SICAKLIK HARİTALARI, KARŞILAŞTIRMA RAPORLARI ve detaylı PİYASA ENDEKSLERİ gibi birçok yeni analiz ve raporlama aracı...