07 / 05 / 2024

reidin verileri iş bankasının desteğiyle mi hazırlanıyor

reidin verileri iş bankasının desteğiyle mi hazırlanıyor

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

İŞKUR açıkladı! En çok eleman aranan 10 meslek...

İŞKUR tarafından hazırlanan Açık İş İstatistikleri Araştırması kapsamında 2024 sene birinci çeyrek sonuç raporunu açıkladı. İŞKUR verileri doğrultusunda, işverenlerin en çok aradığı meslekler belirtildi. 

ABD enflasyonu doları güçlendirdi! Dolar/TL 30,86 TL'den işlem görüyor

ABD'den gelen enflasyon verileri sonrasında dolar güçlendi. Bugün dolar/TL kuru 30,86 liradan işlem görüyor. 

Türk müteahhitler yurt dışında 1972’den beri 501,9 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından, 3 Ocak tarihinde yurt dışı iş üstlenimi verileri açıklandı. Türk müteahhitler yurt dışında 1972’den beri 501,9 milyar dolarlık iş üstlendi. İşte detaylar...

Konut sahipliği kasım ayında getiri lideri koltuğuna yerleşti! 

REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre; Konut sahipliği, varlık sınıfı getiri lideri koltuğuna bir kere daha yerleşti.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

İşte 21 Ağustos haftası piyasa gündemi! Hangi veriler açıklanacak? Borsa, dolar ve altın ne olacak?

Gelecek hafta yurt içi piyasalar açısından oldukça hareketli geçecek. Perşembe günü açıklanacak faiz kararının yanı sıra ikinci çeyrek büyüme verileri, dış ticaret rakamları ve OVP piyasalar tarafından yakından takip edilecek.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

SON DAKİKA! Adana’da bir deprem daha oldu! İşte son dakika anlık deprem verileri! Acil bakın!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat deprem felaketinden sonra 11 kentte alınan yıkıcı hasar, ülkemizde depreme olan hassasiyeti daha da yoğun hale getirdi. Bu nedenle, günlük fay hattı faaliyetleri ve sarsıntılar insanlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. İşte son dakika deprem verileri...

Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Milyonlarca kişi TÜİK tarafından açıklanacak olan haziran ayı enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağını merak  ediyor. Peki Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman saat kaçta açıklanacak? Haziran 2023 enflasyon verileri son dakika!

Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Milyonların beklediği enflasyon verileri belli oldu. Emekli, memur, asgari ve diğer kalemdeki maaşlar enflasyon verilerine göre belirleniyor. Peki, Enflasyon verileri asgari ücrete nasıl yansıtılacak? Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı? İşte detaylar...

reidin verileri iş bankasının desteğiyle mi hazırlanıyor Haberi

reidin verileri iş bankasının desteğiyle mi hazırlanıyor

Türkiye İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında dünyanın önde gelen internet gayrimenkul bilgi teknoloji şirketi Reidin ile işbirliğine gitti.


İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanacak Reidin Emlak Endeks, Reidin-Gyoder Yeni Konut Fiyat Endeksi ile Reidin Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Reidin Türkiye Fiyat Beklenti Endeksi; satılık ve kiralık konutların fiyatlarına ilişkin trendler ve öngörüler, getiri oranları, konut yatırımı amortisman süreleri, konut satın alma ve kiralama gücü endeksleri, yabancıların konut edinimleri ve tercihleri, stok satış performansları, tüketici ödeme yöntemleri, uygulanan KDV oranları ve sektör profesyonellerinin güven ve fiyat beklentileri gibi sektöre dair çok çeşitli bilgileri içeriyor.


İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, işbirliğine ilişkin yaptığı...