29 / 04 / 2024

Reis Gıda yeni fabrika

Reis Gıda yeni fabrika

Reis Gıda üretimine Taşköprü Ağcıkişi Mahallesi'ndeki yeni tesisinde devam edeceğini açıkladı...

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Enflasyon sepetinde gıda ve konutun ağırlığı azaltıldı! TÜİK'ten yeni yıl güncellemesi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), enflasyon sepetinde güncellemeye gitti. Buna göre sepete eklenen maddeler olurken, gıda ve konutun ağırlığı azaltıldı. İşte detaylar...

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Hollanda'da yeni konut satışları çakıldı! Yüzde 56,2'lik sert düşüş!

Hollanda'da yeni konut satışlarında dert düşüş gözlemlendi. Bu kapsamda ikinci çeyrekte geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56,2 azaldı.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Tarımda üretici enflasyonunda sert yükseliş! Gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor?

TÜİK tarımda üretici enflasyonunu yıllık yüzde 62,48, aylık yüzde 8,03 olarak açıkladı. Tarımda üretici enflasyonundaki yükseliş gıda fiyatlarına yeni zamlar mı geliyor? sorusunu gündeme taşıdı.

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Gıda ürünlerine yeni zam dalgası!

Döviz kurunun yükselmesi ile tarım ve gıda da yeni zam dalgası gündeme geldi. İşte detaylar!

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

ŞOK’ta gıda ürünlerinde büyük indirim başladı! Pilavlık bulgur 14 TL, pirinç 30 TL, domates salçası 29,50 TL...

Özellikle gıda ürünlerine yönelik indirim kampanyası başlatan ŞOK, yeni haftanın indirimli ürünler kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Buna göre, 7 Haziran Çarşamba gününe özel, ŞOK'ta pilavlık bulgur 14 TL’ye, pirinç 30 TL’ye, domates salçası 29,50 TL’ye düştü. İşte 7 Haziran ŞOK fiyat listesi.

Reis Gıda yeni fabrika Haberi

Reis Gıda yeni fabrika
Reis Gıda Sermoni Entegre Tesisi İşletme Müdürü Cengiz Atmaca artan üretim kapasitesi ile birlikte 8 bin 500 metrekarelik yeni bir tesiste üretime devam edeceklerini açıkladı. Reis Gıda'nın yeni tesisi  Taşköprü Ağcıkişi Mahallesi sınırlarında...