05 / 05 / 2024

Rekor Yapı adresi

Rekor Yapı adresi

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Dolar kuru bugün de rekor kırdı! 1 dolar 32.10 TL oldu! 13 Mart 2024 dolar canlı kur! 

Elinde doları olanlar ve yatırımcılar son dakika dolar kuru ve serbest piyasa dolar araştırması yapıyor. Dolar bugün de rekor kırdı. İşte ayrıntılar...

2023'ün tapu satış karnesi ortaya çıktı! Konut dışı satışlar rekor kırdı!

2023'te tapuda toplam 2 milyon 949 bin 437 adet satış işlemi yapıldı. Bu satışların 1 milyon 225 bin 926'sı konut satışı olurken, konut dışı satış 1 milyon 723 bin 511 ile fark attı. Ayrıca toplam satışın yüzde 41,56'sı konut, yüzde 58,44'ü konut dışı satış olarak gerçekleşti ve bu rakam rekor olara

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Çekici ihracatında rekor! Yüzde 51 arttı!

Türkiye'den yapılan çekici ihracatında adeta rekor kırıldı. 2023’ün ilk 6 ayında 1 milyar 123 milyon 230 bin dolarlık çekici ihracatı gerçekleştirildi.

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Ahşap otomobil rekor fiyata satıldı!

Fransa'da yapımı 2011 yılından beri süren ahşap otomobil sahibini buldu. Ahşap Citroen 2CV model otomobil rekor fiyata satıldı. İşte detaylar!

Emekli promosyonunda rekor para veren banka belli oldu. Gören emekli banka önünde kuyruk olacak

Emekli promosyonlarına yönelik bankalar tarafından düzenlemeler yapılmaya devam ediliyor. Emekli promosyonlarında rekor miktarda ödeme yapan banka belli oldu. Bankanın ödediği parayı gören emeklilerin banka önünde kuyruk oluşturacağı iddia edildi.

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası" kapsamında güncel olarak 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını açıkladı. İstanbul’da yer alan riskli yapıların restore edilmesine yönelik olan bu kampanyada maliyetlerin yarısını devlet

Rekor promosyon ödemesi yapıldı. Duyanlar inanmıyor... Halkbank'tan hesaplara geçti

Çalışan vatandaşlar promosyon ödemeleriyle az da olsa nefes alıyor. İstanbul'daki bir üniversite ile Halkbank arasında yapılan anlaşma kapsamında da çalışanlara yönelik çok önemli bir promosyon ödemesi gerçekleştirildi.

Rekor Yapı adresi Haberi

Rekor Yapı adresi

Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Rekor Yapı Emlak Bilişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...