30 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye ödül sahipleri

RE/MAX Türkiye ödül sahipleri

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!

Dünya Bankası'nın "Gıda Güvenliği" raporu şubat ayı sonuçlarına göre, Lübnan'da en yüksek gıda enflasyonu yaşanırken, Türkiye dünya genelinde beşinci sırada yer almaktadır. Raporda ayrıca, küresel gıda enflasyonunun hala yüksek seviyelerde devam ettiğine vurgu yapılmaktadır.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Rusya'nın açıklaması şok yarattı! Türkiye nasıl etkilenecek?

Rusya tahıl koridoru anlaşmasından çekildiğini duyurdu. Dünya alarma geçti. BM'den iletişim halindeyiz açıklaması geldi. Peki bundan sonra ne olacak? Türkiye nasıl etkilenecek?

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Motorin ve benzin fiyat farkında makas açılıyor! Türkiye, dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye dünyada motorin-benzin fiyatı farkının en yüksek olduğu 4. ülke olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Türkiye'de kişi başına düşen araba sayısı ne kadar? Avrupa'da kişi başına düşen araba sayısı ne kadar?

Türkiye'de kişi başına düşen araç sayısı merak ediliyordu. Avrupa ülkeleriyle de araç sayısı konusunda kıyaslamalar yapılıyordu. İşte Avrupa Birliği İstatistik Ofisi'nin verilerine göre hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kişi başına düşen araç sayısı...

Gıda enflasyonunda Türkiye dünya 4'üncüsü oldu!

Türkiye, dünya gıda enflasyonunda  Lübnan, Venezuela ve Surinam'ın hemen peşinen 4. sıraya yerleşti.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Türkiye konut fiyat artışında ilk sırada!

Türkiye konut fiyat artışında zirvede yer almaya devam ediyor. Knight Frank’in 2021 yılı üçüncü çeyrek verilerine göre;  konut fiyat artışında yüzde 35,5'lik orana sahip olan Türkiye, dünya genelinde birinci sırada yer aldı. 

RE/MAX Türkiye ödül sahipleri Haberi

RE/MAX Türkiye ödül sahipleri

Dünyanın en çok gayrimenkul satışını yapan kurumu RE/MAX’in ülkemizdeki temsilcisi RE/MAX Türkiye’nin çalışanları, ödül gecesinde bir araya geldi. Gecede, en çok istihdam sağlayan ve dijital dünyayı en etkin biçimde kullanan gibi birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Gecede önemli açıklamalarda bulunan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 1997 yılından bu yana girişimcilere önemli fırsatlar sunduklarını hatırlattı. Goldştayn “Kurumsal yapımız ve sunduğumuz profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri ile sektörümüzün belirli standartlara ulaşmasında rol oynadık. 2018 tapu verilerine göre 2,5 milyondan fazla tapu işleminin gerçekleştiği, 300 milyar TL’den fazla işlem hacmine ulaşan bir pazarda, satılık ve kiralık 30 bin gayrimenkulden oluşan portföyümüz ve 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanımız ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz. Başarılarımızın...