19 / 05 / 2024

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık iletişim

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık iletişim

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Koca tarafından kuruldu.

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Dijital medya platformu yüzde 400 zam yaptı

Amazon Prime üyeliği olanları üzen gelişme. Ortalama 7.90 civarında yer alan fiyatları %400 zam geldi. İşte tüm detaylar...

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Koca tarafından kuruldu.

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Karadeniz Ereğli Medya Evi'nin temeli atıldı!

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından yer tahsisi gerçekleştirilen Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Medya Evi'nin temeli atıldı.

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Dijital şehirlerin geleceği mega projelerle şekilleniyor!

Dijital Şehircilik Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen “Mega Projeler ve Kentler İçin Yaratacağı Katma Değer”panelinde dijital şehircilikle ilgili gelişmeler ve öngörüler paylaşıldı...

Erma Hediyelik Eşya Dijital Baskı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erma Hediyelik Eşya Dijital Baskı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gör tarafından kuruldu. 

Dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisi!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında rol alan Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, Gayrimenkul sektöründe uygulanan dijital reklamların konut alıcısı üzerindeki etkisini değerlendirdi...

Özsema İnşaat Emlak Gıda Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsema İnşaat Emlak Gıda Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Shıhab Samı tarafından kuruldu. 

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Konutta etkin dijital pazarlama ön planda!

Gayrimenkul aramalarının yüzde 92’sinin internetten yapılması dijital pazarlamayı ön plana çıkarırken, Hürriyet Emlak Projeland de düzenlediği eğitim seminerleri ile başarılı ve etkin satışın püf noktalarını sektör temsilcileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık iletişim Haberi

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık iletişim


Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Koca tarafından kuruldu.

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Genel olarak medya, etkinlik, organizasyon, tanıtım, iletişim, reklam, halkla ilişkiler, turizm, kamuoyu araştırması, medya planlama ve satışı alanlarında faaliyetlerde bulunmak. 2. Yurtiçi ve yurtdışı çeşitli tiyatro, seminer, kongre, her türlü is, ve sektör gruplarının ticari eğitim, sempozyum, toplantı, sergi, kokteyl, davet, parti, kutlama, yarışma, düğün, konser, resital, açılış ve bu gibi her türden etkinlikleri organize etmek, düzenlemek ve gerçekleştirilmesini sağlamak; bu amaçla her türlü tanıtım ve reklam işlerini yapmak, yaptırmak. Gerçekleştirdiği projeler ilgili olarak proje mekanı ve etkinlik alanının kurulumunu yapmak, işletmek, yenilemek, bu amaçla her türden donanım,...