08 / 05 / 2024

RentRovi kiralama hizmeti

RentRovi kiralama hizmeti

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için RentRovi kurucusu İsmail Baş ile kiracılara sundukları yeni kiralama deneyimini masaya yatırdı...

Rekabet Kurumu'ndan emlak ilan sitelerine ceza yağmuru!

Rekabet Kurumu 29 Ocak tarihli Rekabet Kurulu kararlarını kamuoyu ile paylaştı. Rekabet Kurulu’nun aldığı karar göre emlak, vasıta satış/kiralama hizmeti veren ilan portallarına ceza yağdı. 

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Airbnb, yapay zeka şirketi GamePlanner.AI’ı 200 milyon dolara aldı!

Tatil evleri ve konut kiralama hizmeti veren çevrimiçi teknoloji platformu Airbnb, Siri'nin kurucu ortağı Adam Cheyer ve Siamak Hodjat'ın kurmuş olduğu yapay zeka şirketi GamePlanner.AI firmasını 200 milyon dolara satın aldığını açıkladı.

Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50'ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

Minimum 1 ay ile 12 aylık süreci kapsayacak şekilde araç kiralama hizmeti veren Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda avantajlı fırsatlar sunuluyor. Peki Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalar için ne kadar ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Kiracılar için depositosuz, düşük komisyonlu online kiralama deneyimi!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için RentRovi kurucusu İsmail Baş ile kiracılara sundukları yeni kiralama deneyimini masaya yatırdı...

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...

Yeni nesil emlakçı Blueground hedef büyüttü!

Dünyada İstanbul’un da aralarında bulunduğu 9 farklı şehirde orta ve uzun dönemli kiralama hizmeti sunan Blueground yeni projelere hazırlanıyor.

Blueground 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti sunuyor!

Teknoloji odaklı emlak şirketi Blueground, dünyada aralarında İstanbul’un da yer aldığı 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti veriyor. Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Korkmaz, "Hedefimiz 2020 yılı sonuna kadar İstanbul’da 1.000 daireye ulaşmak" dedi...

Ascott, Nivo İstanbul'da üç kat fazla kazandıracak!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 

Uzun dönem kiralama yatırımın gözdesi oldu!

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem kiralama hizmeti veren konaklama tesislerinin artmasını sağladı. Ant Yapı'dan Babacan Holding'e kadar birçok inşaat şirketi bu alana yatırım yaptı.

RentRovi kiralama hizmeti Haberi

RentRovi kiralama hizmeti

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için RentRovi kurucusu İsmail Baş ile kiracılara sundukları yeni kiralama deneyimini masaya yatırdı...

RentRovi kurucusu İsmail Baş ile kiracılara sundukları yeni kiralama deneyimini konuştuk.

RentRovi hangi sorunu çözmek üzere yola çıktı, iş fikrinin doğuşu hakkında bilgi verir misiniz?

Üniversitede okuduğum yıllarda, ev arayışındayken karşılaştığım sorunlardan yola çıkarak, bu iş fikrini hayata geçirdim. RentRovi’nin kurucusu olarak başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede ev kiralama deneyimi yaşadım, bu deneyimlerden yola çıkarak birçok kiracı ve ev sahibi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, “Ev kiralama sürecinde yaşanan sorunlar neler? RentRovi bu sorunlara nasıl bir çözüm geliştirebilir?” sorularına yanıt arayarak 2019’da RentRovi’yi kurduk. İşimizin iki tarafı var, kiracı ve ev sahibi ve bizler her iki taraf arasında garantörüz.

Kiracılar için ev kiralama oldukça...