01 / 05 / 2024

reşit özer kimdir

reşit özer kimdir

Muğla Milas'ta arsa fiyatlarının Bodrum'a oranla yarı yarıya olması bölgedeki yatırımları arttırdı. Bodrum'da planlanan ve halen devam eden önemli projelerin yatırım maliyetleri 1.7 milyar lirayı bulurken bu rakam Milas'ta 21 milyar liraya yaklaştı.

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

BES'te reşit olmayan katılımcılar arttı!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) uygulamasında 18 yaş altı katılımcı sayısı 552 bin kişiyi aştığını açıkladı.

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Özkan tarafından kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Kayem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Reşit Karakuş tarafından kuruldu.

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Desıgn Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Çoban ve Reşit Yasin Yaşar ortaklığında kuruldu.

reşit özer kimdir Haberi

reşit özer kimdir

Havaalanı'na 17 kilometre mesafede olan Muğla'nın Milas ilçesinde arsa fiyatlarının Bodrum'a oranla yarı yarıya olması bölgedeki yatırımları arttırdı. Bodrum'da planlanan ve halen devam eden önemli projelerin yatırım maliyetleri 1.7 milyar lirayı bulurken bu rakam Milas'ta 21 milyar liraya yaklaştı.


İMAR İZNİ YATIRIMLARI MİLAS'A ÇEKİYOR

Bodrum'da 3 kata kadar imar izni verilirken bu iznin Milas'ta 6 kat olmasının inşaat yatırımlarını bölgeye çekmesi açısından önemli bir etken olduğunu belirten Milas Ticaret Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Milas; içinde Beçin, Avşar, Gümüşlük, Çökertme, Karahayıt, Köşk, Güllük, Kıyıkışlacık gibi top lam 132 mahalleden oluşmakta. Bu mahallelerin büyük çoğunluğunun Bodrum'a bağlı olduğu zannediliyor. Aslında Milas'ın mahallesi olan bu yerler sağladıkları imar imkanları, denizi ve eşsiz doğası ile yatırımcının gözdesi" dedi.

30 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Milas ilçe...