02 / 10 / 2024

Reyşaş GYO ara dönem finansal bilgileri

Reyşaş GYO ara dönem finansal bilgileri

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri hakkında sınırlı inceleme raporunu yayınladı.

Reyşaş GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem finansal tabloları hakkında sınırlı inceleme raporunu yayınladı. İşte Reyşaş GYO açıklama raporu...

Yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine zam! 

İstanbul'da 1,5 milyona yakın aracın olduğu yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.  Araç çekme ücretinin 708 liradan 800 liraya, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücretinin 708 liradan 800 liraya, ilave kilometre ücretinin ise 23,6 liradan 26,66 liraya yüksel

Türkiye'deki kira artışları OECD ülkeleri arasında açık ara lider oldu!

Son senelerde konut fiyatlarında ve kiralardaki yükselişin OECD rakamlarına da yansıdı. Türkiye, kira artışında açık ara lider konuma geldi. İşte ayrıntılar...

TÜVTÜRK açıkladı! Araçlara muayene zorunluluğu kalkıyor mu?

Araç Muayene İşlemlerinin düzenlenmesini sağlayan TÜVTÜRK yeni bir karar aldığını duyurdu. Buna göre, araç sahiplerini doğrudan ilgilendiren bu haberin detayları da belli oldu.

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayenesinde yeni dönem başlıyor...

TÜVTÜRK tarafından yapılan resmi duyuru ile araç sahiplerine 'ödeme alınmayacak' açıklaması yaptı. Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren ve arabası olan herkese kritik uyarı kaydedildi.

Kamudaki araç tasarrufu ikinci elde fiyatları düşürebilir

Kamuda tasarrufu sağlamak amacıyla düzenlenen Kamu Tasarruf ve Verimlilik Paketi  adı verilen paket açıklandı. Kamuda kullanılan araç sayısına sınırlama getirilmesi, açığa çıkacak araçların ikinci el otomobil piyasasında fiyatları düşüreceği şeklinde yorumlandı.

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayenesinde yeni dönem başlıyor...

Araç sahibi olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren bir haber TÜVTÜRK tarafından açıklandı. Buna göre, milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni dönem resmen başlamış oldu.  O araçların muayene yaptırması artık zorunlu değil...

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

ODMD açıkladı! Togg, elektrikli otomobil satışlarında açık ara lider!

Türkiye elektrikli otomobil pazarında senenin ilk çeyreğinde satış lideri olarak 4 bin 145 araç ile Togg oldu. Buna göre pazar payı ise yüzde 29,7 olarak gerçekleşen Togg’u Alman ve Güney Kore markaları takip ederken Tesla ise ilk 10 içinde bile yer bulamadı.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

TÜİK açıkladı! Araç satışlarında zirve yer değiştirdi...

Türkiye'de Aralık 2023 yılına ait araç satış istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından raporlandığı kaydedildi. Buna göre, aralık ayında Renault'nun satışlarda zirveye çıktığı belirtildi.

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayene ücretleri cep yakıyor...

Periyodik olarak yapılan araç muayenesinde yetkili tek kuruluş olan ve ücretlerdeki yükseliş nedeni ile sıklıkla eleştirilerin odağında yer alan TÜVTÜRK’te muayene ücretinin özelleştirmeden sonra yükseldiği açıklandı.

Kasko fiyatları enflasyonu aştı! Araç başına 8 bin 437 liraya yükseldi!

TÜİK 2023 enflasyonu yüzde 62 olurken,  araç kasko fiyatlarından yılın ilk 11 ayında yüzde 95'lik artış yaşandı.

Volkswagen Ocak 2024 fiyat listesini açıkladı!

Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi araç piyasasında açıklanan araç rakamlarını yakından takip ediyor. Buna göre, Volkswagen'in Ocak 2024 fiyat listesi yayınlandı. Yayınlanan fiyat listesine baktığımızda en ucuz Polo'nun 1 milyon lirayı aşmış. İte ayrıntılar...

Reyşaş GYO ara dönem finansal bilgileri Haberi

Reyşaş GYO ara dönem finansal bilgileri

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2015 ve 30 Haziran 2015 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.


Reysaş GYO Açıklama:


 01/01/2015 - 30/06/2015 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.         


Dosya için tıklayınız