05 / 05 / 2024

rezidans işletmeciliği

rezidans işletmeciliği

Kayseri Ticaret Odası 40. Meslek Komitesi çalışmaları kapsamında düzenlenen, otel ve rezidans işletmeleri sektörel istişare toplantısı, Kayseri Ticaret Odası VIP salonda gerçekleştirildi.

Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans için bilirkişi raporu geldi: Boğaziçi silüetini bozar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 6 Aralık 2021’de Yapı&Yapı şirketine 208 milyon avroya sattığı Etiler Polis Okulu arazisine ilişkin bilirkişilerden olumsuz görüşler belirtildi. İşte hazırlanan bilirkişi raporunda yer alan detaylar...

Nef'ten dev proje! 600 dairelik öğrenci rezidansı için start verildi!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Novu Merter’in ardından şimdi de gençlere benzersiz bir yaşam konsepti oluşturma amacıyla Novu markalı öğrenci rezidansı için start verdi. 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans geliyor! Yeni proje! 

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul Bahar Rezidans için düğmeye bastı. Deniz İstanbul projesinin yeni etabı olan Bahar Rezidans'ta konut fiyatları peşin ödemelerde 2 milyon 650 bin TL'den başlıyor...

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Ağaoğlu Maslak 1453 Dusit International ile anlatı!

Yerli ve yabancı dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Ağaoğlu Maslak 1453, dünyanın önde gelen lüks rezidans işletmecisi Dusit International ile anlaştı.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

SeaPearl Ataköy'de otel ve rezidans işletmesi için anlaşma sağlandı!

Kuzu Grup tarafından İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de yer alan 201 odalı otel ve 62 adet rezidans ünitesinden oluşan bölümün işletilmesi için anlaşma sağlandı.

Propa Plus Rezidans Şişli fiyatları!

Propa Plus Rezidans Şişli fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Propa Plus Rezidans Şişli projesinde firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

İzmir'de konutların yüzde 80'i maket üzerinden satılıyor!

İNŞAAT ya da gayrimenkul, bugün yüzlerce alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan konumda. Bu da ona ekonominin lokomotifi gibi haklı bir unvan veriyor. Tabii sektörün vitrininde AVM, rezidans, iş merkezi ya da konut var.

KTO’da otel ve rezidans işletmeleri sektörel toplantısı yapıldı!

Kayseri Ticaret Odası 40. Meslek Komitesi çalışmaları kapsamında düzenlenen, otel ve rezidans işletmeleri sektörel istişare toplantısı, Kayseri Ticaret Odası VIP salonda gerçekleştirildi.

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmasay Yurt İşletmeciliği Eğitim ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Yılmaz Çelik ve Alper Çelik ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Seyhun Sok. Sokak'ta kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği San.ve Tic.Ltd.Şti.Cıtyloft Otel Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık ve Turizm İşletmeciliği San.ve Tic.Ltd.Şti.Cıtyloft Otel Şb. Fatoş Ece Hoşver Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermyae ile 3 Ağustos'ta Ataşehir'de açıldı.

rezidans işletmeciliği Haberi

rezidans işletmeciliği

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; KTO yönetim Kurulu Üyesi Mesut Haskahveci, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Komiseri Etem Bakal, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Ozan, Büyükşehir Belediyesi Kaytur A.Ş. Personel Müdürü Ahmet Nusret Kılnamaz, sektör temsilcileri ve komite üyeleri katıldı.

Başkan Hiçyılmaz toplantının açılışında yaptığı konuşmasında, Kayseri Ticaret Odası’ndaki meslek komitesi çalışmalarına vurgu yaparak,” Odamız bünyesindeki meslek komitelerimizin çalışmaları bizler için büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda; sektörlerde yaşanan gelişmeler, ortaya çıkan sorunlar ve sektör temsilcilerinin taleplerine ilişkin olarak çalışmalar yapmaktayız. Bu toplantımızda elde edeceğimiz veriler ışığında sorunlara çözüm bulabilmek adına üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere ilgili bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunacağız” dedi.

40. Meslek komitesi üyesi bulunan...