16 / 05 / 2024

RIDGID türkiyede 40ıncı yılını kutluyor

RIDGID türkiyede 40ıncı yılını kutluyor

Türkiye’de ilk kez 1973 yılında ürünleri satılmaya başlanan, dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID bu yıl ülkemizdeki 40’ıncı yılını kutluyor...

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

Akaryakıt fiyatları 40 lirayı aştı! Motorine 2 lira 3 kuruş zam geldi! Bu rakamlar buz kestirdi! 

Akaryakıt fiyatlarında bu rakamlar ilk kez görüldü. Sürücülere yeni zam şoku geldi, motorin 40 lirayı aştı! İşte 13 Eylül 2023 son dakika akaryakıt fiyatları...

Türkiye, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi'nde ikinci sırada!

Türkiye, 40 firma ile "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi"nde ikincilik konumunu korurken, Türk müteahhitlerin 30 milyar doları aşan proje üstlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü gelişmiş teknolojiye sahip ütü ile değiştirmek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü,şok basıncı özelliği ile buhar çıkışı sağlamakta ve geniş su haznesiyle daha fazla buhar gücü üretmektedir.

İşte Tahıl koridoru’nda Türkiye’ye gelen yük miktarı

Türkiye’nin öncülüğünde yapılan ‘tahıl koridoru’ anlaşması kapsamında taşınan yük miktarı açıklanırken, Türkiye’ye gelen tahıl miktarı da belli oldu. Peki Ağustos ayından bu güne limanlarımıza ne kadar tahıl geldi?

Rusya Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşmasını askıya aldı

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre, Türkiye’nin öncü olduğu tahıl koridoru anlaşması askıya alındı. Rusya, bu karara gerekçe olarak ise devam eden savaşı gösterirken "Terör eylemi" vurgusu yaptı.

EPDK’dan revize kararı geldi! 7 doğal gaz dağıtım şirketinin satış tarifeleri değişti!

EPDK, yedi doğal gaz dağıtım şirketinin üçüncü tarife uygulama dönemi ile ilgili perakende satış tarifelerinin de revize edilmesine karar verdi.

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

20 yılı kapsayan dönüşüm planı yapılmalı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Gündem Buluşmaları’nın 40’ıncı toplantısında, gelecek 20 yılı kapsayan kentsel dönüşüm planı yapılması gerektiğini söyledi. 

İş yeri kira gelirinde '40 bin lira' sınırı!

İş yeri kira gelirlerinde tevkifata tabi olup brüt tutarı 40 bin lirayı aşanların 31 Mart'a kadar beyanname vermesi isteniyor.

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

RIDGID türkiyede 40ıncı yılını kutluyor Haberi

RIDGID türkiyede 40ıncı yılını kutluyor


Türkiye’de ilk kez 1973 yılında ürünleri satılmaya başlanan, dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID bu yıl ülkemizdeki 40’ıncı yılını kutluyor. Ridgid Ortadoğu ve Türkiye Bölge Müdürü Ufuk Taşlı RIDGID markasının profesyoneller için işlerini kolaylaştıran en kaliteli el aletlerini sunmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Ridgid Ortadoğu ve Türkiye Bölge Müdürü Ufuk Taşlı, teknolojiye verdiği önem ve yenilikçi çözümleri beraberinde getiren RIDGID’in Türkiye 40’ıncı yılı kutladığını belirterek, ağır şartlarda çalışan ustaların markaya bağlılığı ve güveni sayesinde bu kadar uzun zaman Türkiye’de başarılı olduklarını söyledi.

Ustalar güveni tercih ediyor


Ridge Ortadoğu ve Türkiye Bölge Müdürü Ufuk Taşlı: “RIDGID 40 yıldan uzun süredir Türkiye’de ağır endüstrinin, tesisat ustalarının ve özellikle petrol firmalarının tercih ettiği bir ürün haline geldi. Milyonlarca RIDGID makine ve el aletleri her gün...