28 / 08 / 2024

Rıdvan Çakır

Rıdvan Çakır

Özvarış Metal Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Rıdvan Akgün dönüşüm affı yasa taslağını değerlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kaçak yapılara elektrik, su ve doğalgaz bağlamaya izin verecek bir yasa tasarısı hazırlıyor. Rıdvan Akgün, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dönüşüm affı hakkındaki yasa taslağını değerlendirdi.

Nejat Koçer ve Rıdvan Fadıloğlu Şehitkamil Seyrantepe Konutları'nı gezdi!

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Seyrantepe Mahallesi ’nde yapılan bin 680 dairelik toplu konut alanını gezdi.

Akça Holding 100 milyon dolarlık enerji yatırımı yapacak!

Akça Holding Başkanı Rıza Akça yaptığı açıklamada " 2015'te en az 100 milyon dolar daha enerji yatırımı düşünüyoruz. Sektörde emin adımlarla yürümeyi hedefliyoruz " dedi

Mehmet İmeryüz: Trafonuz patlıyorsa şebekeniz akılsızdır!

Türkiye enerji sektöründe liberalizasyonla varılmak istenen hedef için belki de en kritik nokta, enerjinin tüm tarafları için sağlıklı bir veri altyapısına sahip olmak. Bunun yolu da akıllı şebekelere sahip olmaktan geçiyor.

Aleksandır Antiç: Güney Akım Projesi bir Avrupa projesidir!

Sırbistan Enerji Bakanı Aleksandır Antiç, Rus gazını Avrupa'ya getirmesi planlanan Güney Akım Projesi tartışmalarıyla ilgili AA'ya özel açıklama yaptı. Antiç, "Proje Rus projesi değil, bir Avrupa projesidir" dedi

Kocaeli Akçakocabey Köprüsü bakım çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Karayolu’nun İzmit geçişini rahatlatmak amacıyla Kandıra Sapağı’na yaptırılan ve yaklaşık 4 ay önce açılan Akçakocabey Köprüsü 13 Temmuz günü trafiğe kapatılarak bakıma alınmıştı...

Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemini başlattı!

İzmirli turizmciden kişiye özel yurtdışı tur İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor...

Akçasu Deresi üzerine yapılan cami büyük ilgi görüyor!

Akçasu Deresi’nin üzerine 1878’de Hacı Hüseyin Hüsnü tarafından yaptırılan cami, tavanı, ahşap korkuluklu mahfili ve ahşap minaresiyle özgünlüğünü koruyor. Cami, derenin üzerinde durduğu için turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

Kaçak bina nasıl anlaşılır?

Yapı ruhsatı alınmadan inşasına başlanılan yapılara kaçak bina deniyor. Yapının kaçak bina durumuna düşmemesi için yapının inşaatına başlamadan önce yapı ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, kaçak bina nasıl anlaşılır?

Kaçak bina yıkımı nasıl yapılır?

Yapı ruhsatı alınmadan ya da ruhsat ve eklerine aykırı yapılan binalara kaçak bina deniyor. Bu durum ilgili belediyeler tarafından tespit edilirse bina yıkımı kararı alınabiliyor. Kaçak bina yıkımı nasıl yapılır?

Kaçak bina ihbarı nasıl yapılır?

Ruhsatı alınmadan inşaatına başlanılan ya da ruhsat alınmasına rağmen ruhsat ve eki projelere aykırı olarak inşa edilen yapılara kaçak bina deniyor. Peki, kaçak bina ihbarı nasıl yapılır?

Rıdvan Çakır Haberi

Rıdvan Çakır

Özvarış Metal Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan Çakır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Özvarış Metal Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Özvarış Metal Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, G.15 Sokak,...