04 / 05 / 2024

Rıfat Demirbaş vakıf gyo

Rıfat Demirbaş vakıf gyo

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan onay!

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 1 milyar TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru uygun bulundu.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 1 milyar TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'ye artırıldı!

Vakıf GYO'nun 460 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı 2020 yılı karından karşılanmak üzere 40 milyon TL bedelsiz artırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri tamamladı.

Rıfat Demirbaş vakıf gyo Haberi

Rıfat Demirbaş vakıf gyo

Rıfat Demirbaş kimdir?

Kırşehir'de 1965 yılında dünyaya gelen Rıfat Demirbaş İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 1988 yılında mezun olan Rıfat Demirbaş, 1990 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde başladığı Yüksek Lisans eğitimini 1993 yılında tamamladı.

1989 - 1994 yıllarında Vakıflar Bankası Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfına ait yatırım firması Obaköy AŞ'de Mimar ve Kontrol Amiri olarak görev yapan Rıfat Demirbaş, 1995 yılında Vakıflar Bankası Genel Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Grup Başkanlığında Y.Mimar olarak göreve başladı. 1995- 2007 yılları arasında bankanın Türkiye genelindeki proje ve inşaat işlerinde, Kontrol Amiri, müdür yardımcısı olarak çalıştı.Yine aynı dönem içerisin de banka hizmet binaları alım, satım, kiralama işleri ile gayrimenkul işlerini emlak müdür...