15 / 05 / 2024

RIXOS Grubu eğlence parkı belek

RIXOS Grubu eğlence parkı belek

RIXOS grubunun, Antalya'da turizmin en prestijli otellerine evsahipliği yapan Belek'te kuracağı eğlence parkının 2015 sonunda açılması planlanıyor. Projenin, yaklaşık 800 milyon TL'ye mal olması öngörülüyor.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

RIXOS Grubu eğlence parkı belek Haberi

RIXOS Grubu eğlence parkı belek

Antalya Valiliği, Rixos Grup bünyesindeki 'Eko Temalı Parklar Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi' aracılığıyla Belek'te kurulması planlanan eğlence parkı için, 'Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) gerekli değildir' kararı verdi. Çevre ve Şehircilik Antalya İl Müdürlüğü'ne sunulan tanıtım dosyasına göre proje, 'Rixos Theme Park Antalya Turizm Kompleksi' adıyla inşa edilecek. Projenin toplam maliyeti 794 milyon 21 bin 651 TL olarak belirtildi.


76 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE 


Belek'te 639 bin 110 metrekare, yaklaşık 76 futbol sahası büyüklüğünde alana inşa edilecek 'Rixos Theme Park Antalya Turizm Kompleksi'nde 235 oda kapasiteli otel ve eğlence merkezi yapılacak. 5 yıldızlı otel 200 oda, farklı büyüklüklerde 31 suit ve 4 bedensel engelli odasından oluşacak. Otelde lokanta, alakart lokanta, kafeterya, pasta salonu, bar, 100'er kişilik toplantı salonu ve çok amaçlı salonlarla birlikte...